În perioada 18-26 februarie, traficul rutier de pe mai multe străzi din Chișinău va fi suspendat parțial. Astfel, pe strada Vasile Alecsandri din capitală, tronsonul cuprins între străzile Octavian Goga și Alexandru Hâjdeu, sistarea traficului va avea loc în legătură cu organizarea porțiunii de stradă pentru staționarea autobuzelor de rută pe tronsonul menționat, transmite IPN.

Pe strada Tighina, tronsonul cuprins între bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și strada București traficul va fi suspendat, în perioada 20 februarie – 31 mai.  Primăria anunță că măsura a fost luată în urma necesității executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct, canalizare și integral a părții carosabile pe strada Tighina.

În perioada menționată, circulația transportului public va fi reorganizată.

  • Troleibuzul de pe ruta nr. 34 va circula de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Ciuflea, întoarcere la intersecția cu străzile  București, Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit. Traseul rutei de autobuz nr. 9 la fel se modifică. Autobuzul va circula de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Ismail, București, Tighina și în continuare pe traseul stabilit.
  •   Microbuzele nr. 103 vor circula de pe strada 31 August 1989 pe strada Armenească, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, bulevardu Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit.

În perioada 20 februarie – 31 mai va fi suspendat și traficul rutier pe strada 31 August 1989, tronsonul cuprins între străzile Bulgară și Ismail, în vederea executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct, canalizare și a părții carosabile pe strada 31 August 1989. Circulația transportului public va fi reorganizată.

Conducătorii auto care circulă pe străzile  este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.

Distribuie articolul: