Noua colecție All or Nothing (Totul sau Nimic) de la Oriflame vine să ajute fiecare femeie să își exprime unicitatea cu parfumul ei semnătură. Nu există reguli – exiști doar tu. Colecția conține două arome, fiecare din ele fiind individuală, dar atunci când sunt aplicate împreună, formează o a treia aromă – unică.

Colecția de parfumuri All or Nothing de la Oriflame este prezentata de catre Lili Lozan – prezentatoare TV. Ea este o femeie puternica, increzuta in sine, care datorita perseverentei si muncii asidue in fiecare zi – obtine ceea ce își doreste. Toate realizarile sale se datorează muncii zilnice și investitiilor în cunostințe.Pentru a obtine rezultate frumoase in viata, nu trebuie neaparat sa fii puternica, e nevoie de efort si dorinta mare pentru a schimba viata spre bine.

Totul sau nimic – cât de mult te asociezi cu acest motto?

„De fapt, e despre mine. Dintotdeauna am avut încrederea ca merit tot ce e mai bun, ca depun efort pentru visele mele și nu ma mulțumesc cu jumătăți de măsură. Aleg să mă redescopăr în fiecare zi, să mă reinventez și să fac imposibilul posibil câteodată”, a spus Lili Lozan – brand ambassador Oriflame Moldova. 

 

În ce condiții din viață sau carieră ai fost pusă în fața acestui fapt și cum ai procedat?

„Atunci când am simțit că nu sunt apreciată la justa valoare, dar și efortul pe care îl fac, pur și simplu am plecat. Nu sunt omul conflictelor, dar știu să cer de la mine și de la ceilalți ceea ce merit. Este tare important să ne prețuim și să vrem,  cum ziceam mai sus, tot ce e mai bun”, a mai spus Lili Lozan. 

Crezi că acesta este un principiu care poate fi replicat în viață și în ce domenii anume?

„E musai să știi ce vrei, dar atenție să porți respectul și celor din jur și să nu cazi în extreme. E tare fain să știi până unde poți merge și unde e cazul sa te oprești, iar dacă știi cum să acționezi în funcție de situație atunci e perfect pentru conștiință și suflet împăcat”, a mai adăugat Lili Lozan – brand ambassador Oriflame Moldova. 

Parfumul pielii tale este esența parfumurilor All or Nothing. Nathalie Lorson, maestrul parfumier, a ținut cont de acest lucru la crearea compoziției pentru o experiență unică.

La baza compoziției All or Nothing sunt trei ingrediente cheie: magnolia, zmeura și vanilia Surabsolute din Madagascar. Buchetul floral luxuriant de magnolie și frezie se amestecă cu acordul prețios de lămâie Primo Fiore pentru o impresie de neuitat care durează. Petalele de iasomie, trandafir de damasc și esența picantă de zmeură evocă o senzație incitantă, în timp ce cedru și moscul lemnos oferă căldură.

Prin contact cu aerul, parfumul eliberează molecule și ioni unici care contribuie la prelungirea notelor de vârf și de mijloc. Rezultatul este o aromă eternă a parfumului.

Pentru a-ți sublinia individualitatea, folosește apa de parfum All or Nothing Unique Accord #1.  În inima acestei arome se află acordul moale moscat cu nuanțe florale cremoase, acesta se îmbină cu parfumul natural al pielii sporindul. Notele strălucitoare de frezie, petale de iasomie și bujori conferă parfumului o prospețime delicată înmuiată de lemn de santal cremos, heliotrop și lemn alb.

Combinarea acestor două arome deschide noi fațete All or Nothing! Combinația de vanilie Surabsolute și mosc cu flori albe pe fiecare femeie se dezvăluie în felul ei, creând un acord unic. Când aplici este important să respecți ordinea, mai întâi parfum, apoi apă de parfum. În această ordine combinația va suna completă, evidențiind frumos aroma principală.

Sticla parfumului este creată de designer și este unică în felul său. Modern, elegant şi luxos, încapsulat într-o sticlă cu design exclusivist ce exprimă unicitate prin fiecare detaliu.

Poartă parfumul și acordul separat sau împreună sau folosește-le pe ambele dar pe diferite zone de puls, pentru a dezvălui toate fațetele All or Nothing și a accentua caracterul tău unic. 

Să trăiești fără compromisuri. Acest concept are un sens puțin diferit pentru fiecare dintre noi. Dar, în esență, înseamnă să îți urmezi propriile valori și să-ți trăiești viața așa cum îți dorești.

All or Nothing – parfumul tau semnătură

Ești unică – liberă să fii cine vrei să fii. Nu îți fie frică să te prezinți și să experimentezi cu adevărat viața, în felul tău. Îți trăiești viața, îmbrățișând individualitatea în tot ceea ce faci și ce postezi. Îndrăznește să fii tu și trăiește viața ALL IN cu noua experiență de parfum All or Nothing: două parfumuri exclusive concepute pentru a lucra cu pielea ta și a exprima unicitatea ta.

Aplicarea parfumului poate fi o experiență senzorială reală, îți evidențiază caracterul și te scoate în evidență din mulțime. Nu te mulțumi cu puțin și află cum să reproduci tehnica parfumurilor la modă cu noua colecție All or Nothing.

www.oriflame.md 

P