O aromă ca și o carte te poate duce într-o lume neobișnuită, să-ți ofere energie și o inspirație nebănuită. Te-ai gândit vreodată despre gama cromatică a unei cărți, dar a unei arome? Fă loc în biblioteca ta pentru un parfum cât o paletă de emoții.

Dezvăluie-ți creativitatea

Avon Life Colour by Kenzo Takada, conceput pentru ea, îi transpune culoarea fiecărei etape a vieții într-o notă de aromă specifică. Compoziția pare simplă ca o poezie haiku, însă para suculentă, magnolia efervescentă și notele fermecătoare de orez basmati te umple de energie pozitivă și lasă o atingere călduroasă pe piele, asemeni ultimei cărți care te-a „uns” pe suflet.

Semnătura lui Kenzo Takada

Avon Life Colour este precum un roman de autor, fiind semnat de celebrul designer și parfumier japonez Kenzo Takada. Aromele sunt inspirate de personalitatea lui Takada.

„Vreau ca cei ce vor purta acest parfum să se simtă veseli, optimiști, sexy, fresh, încrezători” – povestește creatorul lor. Absolut toate aceste caracteristici le citim și în notele regăsite în Avon Life Colour, varianta masculină: lecturi dinamice, spirit tineresc, idei proaspete și multă energie pentru toată biblioteca de arome.

Mă pictează-n verde, mă pictează-n…

Avon Life Colour este o aromă ușor de înțeles, te transportă într-o lume fantasmagorică în care totul este real, visele se împlinesc iar culorile abia așteaptă să fie purtate. Ești gata să-l citești pe îndelete?

Adaugă-l în Biblioteca ta de arome printr-un mesaj pe pagina de Facebook Avon sau comandându-l direct la unul dintre Reprezentanții companiei.

P