Cărțile motivaționale au puterea de a ne inspira, de a ne îndruma și de a ne schimba perspectiva asupra vieții. În special cele scrise de femei, care aduc o perspectivă unică și autentică asupra succesului, fericirii și împlinirii personale. În acest articol, vom explora o listă de cărți motivaționale scrise de femei remarcabile, care au cucerit inimile cititoarelor din întreaga lume și care oferă un adevărat elixir de inspirație pentru suflet.

1. “Fear-Fighter Manual. Lessons from a Professional Troublemaker?” – Luvvie Ajayi

Luvvie Ajayi, autoarea acestui bestseller, explorează tema fricii și încurajează cititoarele să se confrunte cu aceste temeri și să acționeze în ciuda lor. Cartea oferă sfaturi practice și perspective înțelepte pentru a depăși obstacolele mentale și a găsi curajul de a ne urma visele și aspirațiile.

2. “Curajul de a fi vulnerabil” – Brené Brown

Brené Brown este cunoscută pentru cercetările sale asupra vulnerabilității și curajului. În această carte captivantă, autoarea ne îndeamnă să abrazăm vulnerabilitatea și să cultivăm o conștiință profundă pentru a trăi autentic și împlinit.

3. “Curaj cât trebuie” – Cheryl Strayed

Cheryl Strayed ne oferă în această carte un ghid motivațional pentru a ne îmbrățișa fricile și a înfrunta provocările vieții cu curaj și determinare. Cu povestiri personale și sfaturi înțelepte, această carte te va inspira să mergi mai departe în fața incertitudinii.

4. “Calea revelată” – Oprah Winfrey

În această carte profundă și inspirațională, Oprah Winfrey împărtășește învățămintele pe care le-a dobândit de-a lungul carierei sale extraordinare. Cartea este o adevărată sursă de motivație și încurajare pentru cititoare să își urmeze pasiunile și să trăiască în plinătate.

5. “Viaţa nu e mereu roz ” – Mel Robbins

Mel Robbins, autoarea bestsellerului “The 5 Second Rule”, prezintă în această carte lansează o serie întreagă de provocări: să vă recunoaşteţi dorinţele, oricât de egoiste sau de puţin favorabile ar fi pentru cei din jur, să le faceţi cunoscute prietenilor şi familiei şi, în fine, să vă faceţi o hartă pentru împlinirea lor.

6. “The Woman I Wanted to Be” – Diane von Furstenberg

Cartea “The Woman I Wanted to Be” scrisă de Diane von Furstenberg este o mărturisire captivantă și sinceră a experiențelor și învățămintelor autoarei, în care împărtășește călătoria sa de la o tânără femeie în căutarea identității, până la a deveni unul dintre cei mai influenți designeri de modă din lume. Prin paginile sale, Diane oferă o perspectivă inspirațională despre modă, femeie și succes, aducând în prim-plan atât momentele de triumf, cât și provocările cu care s-a confruntat pe parcursul carierei sale remarcabile.

7. “Supă de pui pentru suflet de femeie” – Jack Canfield, Mark Victor Hansen și Jennifer Read Hawthorne

Această colecție de povești inspiraționale scrise de femei pentru femei aduce un strop de lumină și speranță în sufletele cititoarelor. Fiecare poveste este o mărturie autentică și emoționantă despre curajul și puterea femeilor de a face față provocărilor vieții.

 

8. “Fată, deschide ochii! Nu mai crede toate minciunile despre tine și devino cine ești” – Rachel Hollis

Rachel Hollis ne încurajează în această carte să ne urmărim visurile cu încredere și hotărâre. Cu povestiri personale și sfaturi practice, Rachel Hollis ne îndeamnă să ne asumăm responsabilitatea pentru propria fericire și succes.

În concluzie, aceste cărți motivaționale scrise de femei remarcabile oferă cititoarelor o perspectivă nouă și inspirațională asupra vieții și asupra propriei evoluții personale. Fie că este vorba despre depășirea fricilor, cultivarea curajului sau găsirea sensului și fericirii, aceste cărți sunt ghiduri prețioase pentru călătoria noastră spre autodescoperire și împlinire. Alege una sau mai multe dintre aceste cărți și începe să explorezi un univers motivațional care te va inspira să fii cea mai bună versiune a ta!

Distribuie articolul: