Ai un smartphone? Nu faci nimic cu el dacă n-ai niște aplicații bune, care să-și transforme conținutul sau să te ajute la diverse chestii faine. Și aici nu ne referim deloc la Viber. Telefoanele inteligente au devenit vitale pentru derularea activităților zilnice datorită aplicațiilor din el care ne sunt extrem de utile.

Aplicații sunt multe, deci avem de unde alege. Ele sunt de un real folos pentru a ne verifica de pe telefon emailurile sau rețelele sociale, pentru a edita pozele sau pentru a avea acces rapid la știrile momentului. Indiferent ce nevoie avem, cu siguranță vom găsi o aplicație care să ne ușureze treabă. Iată câteva din cele mai interesante aplicații ale momentului ce pot fi folosite atât pentru telefoane mobile cu sistem de operare iOS cât și Android.

Tik Tok

Utilizată cu precădere de adolescenți, această aplicație a devenit extrem de populară peste tot în lume deoarece e ușor de folosit și extrem de amuzantă. Cu ajutorul ei, utilizatorii pot să creeze videoclipuri cu efecte interesante pe care le împărtășesc cu prietenii lor. Videoclipurile beneficiază de o gamă variată de produse de editare precum stickere, muzică și efecte speciale. E bine de știut că lungimea maximă a fiecărui videoclip ce poate fi editat cu această aplicație este de 60 secunde.

Bumble

O altă aplicație cool ce nu ar trebui ocolită este Bumble. Considerată de multe persoană o simplă aplicație de Matrimoniale Femei, în realitate, Bumble este mai mult de atât. Într-adevăr, este locul potrivit unde poți să ai contact cu potențiali parteneri dar e și o metodă să îți faci prieteni sau să îți creezi o întreagă rețea de networking. Bumble are în prezent peste 30 de milioane de utilizatori în întreagă lume și este cotată drept o aplicație de top în toate magazinele de aplicații mobile, scrie descoperă.ro.

Snapseed

Pentru pasionații de fotografie, Snapseed-ul poate fi cea mai bună aplicație. Cu ajutorul ei puteți edita fotografiile după bunul plac. Aveți la dispoziție o multitudine de efecte speciale cu care puteți controla luminozitatea, culorile dar și să retușați pozele care nu ies bine. În plus, dacă aveți o afacere online și doriți să vă puneți numele pe poze, puteți face acest lucru foarte simplu, direct din aplicație.

Spotify

Toți folosim telefonul pentru a ascultă muzică care ne place. Aici intervine Spotify, o aplicație extrem de inteligență care vine la pachet cu o selecție bogată de piese, clasificată pe genuri muzicale. E suficient să cauți un titlu și aplicația îți va sugera alte piese din aceeași categorie muzicală. Partea cea mai bună e că poți folosi Spotify gratuit în cazul în care nu dorești să plătești o taxa lunară.

MyFitnessPal

Cu toții ar trebui să punem sănătatea pe primul loc. Și cum tentațiile alimentare sunt la tot pasul, nu e de mirare că avem nevoie de tehnologie că să ne menținem în formă. MyFitnessPal este o aplicație mobilă foarte practică deoarece e că și cum ai avea un antrenor personal la dispoziția ta 24 din 24.

Cu ajutorul MyFitnessPal poți să verifici câte calorii are orice mâncare și să beneficiezi de sugestii privind meniuri și combinații sănătoase pentru corpul tău. În același timp, poți sincroniza aplicația cu alte aplicații și să obții informații în timp real despre numărul de calorii arse sau numărul de păși pe care-l efectuezi zilnic. Fiecare progres făcut este înregistat în aplicație astfel încât vei știi mereu dacă ți-ai atins obiectivele privind dietă.

Distribuie articolul: