Halloween este o sărbătoare care are loc în fiecare an pe data de 31 Octombrie. În această toamnă, Halloween-ul va pica într-o zi de duminică. De aceea, neapărat trebuie să te gândești ce poți face deosebit în acea zi, pentru că nimic nu ne oprește să intrăm într-o atmosferă tematică și de acasă. 

Halloween-ul nu înseamnă doar costume sinistre, creaturi ciudate și petreceri până la răsăritul soarelui. Această „sărbătoare” poate însemna și o seară petrecută alături de persoanele dragi la un film potrivit. 

Noi îți expunem câteva idei de filme tematice de Halloween, pe care le puteți viziona fără a merge la cinema:

Bram Stoker’s Dracula (1992)

Dacă vrei să te întorci puțin în timp și să urmărești un film de groază, dar și dragoste, „Dracula” este cel mai potrivit. Vei face cunoștință cu un conte din România ce vine la Londra pentru a o seduce pe logodnica avocatului său, Jonathan Harker, care este copia regretatei sale soții. Însă Van Helsing, vânător de vampiri, își dorește să pună capăt acestei nebunii.

Trick ‘r Treat (2007)

Potrivit editiadedimineata.ro Trick ‘r Treat este un film horror, dar cu „nuanțe” de comedie. Legenda spune că în noaptea de Halloween, morții se ridică din morminte și creaturi înfiorătoare bântuie libere. Acest film îți va da fiori.

Halloweentown (1998)

Filmul Halloweentown este un film de aventuri-fantastic, ideal pentru a fi vizionat în familie în noaptea de Halloween.

IT CHAPTER TWO

Un film care a redefinit și depășit genul, „It” a devenit parte a culturii și mentalității perioadei de atunci, precum și producția horror cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Odată la 27 de ani răul revine în orașul Derry, cei cinci copii plecați pe drumuri diferite se reunesc la aproape trei decenii de la nefastele evenimente.

Crawl (2019)

Tânăra Haley Keller încearcă să-și salveze tatăl după ce orașul în care trăiesc este lovit de un uragan de categoria 5, însă se trezește blocată în casa înconjurată de ape pline de aligatori.

READY OR NOT

Noaptea nunții unei mirese ia o întorsătură terifiantă când familia excentrică a proaspătului mire o forțează pe tânără să ia parte la un joc înspăimântător.

Rosemary’s Baby

Un film vintage, dar dacă îl recomandăm, este pentru că este încă eficient și fascinant, în ciuda faptului că este foarte potrivit pentru o noapte rece. Uite ce s-a întâmplat cu fiul lui Rosemary, dar poate este mai bine să nu investighezi prea mult!

Halloween Kills

Un băiat iubitor de jocuri video întâlnește un bărbat foarte asemănător cu protagonistul jocului său preferat. Întâlnirea va fi însă fatală, deoarece atunci bărbatul se va dovedi un criminal nemilos.

Deci, tu ce film o să alegi pentru duminică?

Vă dorim un Halloween înfricoșător de bun!