A fost un an productiv la Hollywood și nu numai, căci o mulțime de copii au venit pe lume în 2017 și alții se vor naște în 2018. Fie că vorbim de cântărețe, actrițe, soțiile unor staruri internaționale, sau chiar prințese, vestea că vor deveni mame le-a adus multă fericire în familie. Iar dacă unele dintre ele și-au ținut sarcina ascunsă timp de mai multe luni, altele au fost protagonistele unor ședințe foto incendiare cu burtică de gravidă la vedere, sau au documentat evoluția copilului pe rețelele de socializare.


Chrissy Teigen

Soția lui John Legend anunța cu doar o lună în urmă că este însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului, după ce cu un an și jumătate în urmă o aducea pe lume pe prima sa fiică, Luna. Iar sarcina vedetei pare destul de avansată, căci burtica este din ce în ce mai proeminentă. Această fotografie din bucătărie cu Chrissy îmbrăcată în costum de baie este adorabilă.

Beyonce

Vestea sarcinii divei Beyonce a venit pe neașteptate pentru fanii săi care au avut ocazia să o vadă performând, cu burtica proeminentă, la Premiile Grammy, acesta fiind un tribut pentru gemenii Rumi și Sir care au venit pe lume în luna iunie.

Ciara

La sfârșitul lunii aprilie Ciara a născut cel de-al doilea copil al său, o fetiță minunată pe care ea și soțul său Russel Wilson au numit-o Sienna Princess, iar cântăreața nu a putut trece peste această etapă importantă din viața sa, graviditatea, fără a imortaliza totul într-o serie de fotografii superbe în care își etalează burtica.

Serena Williams

Tenismena a născut pe 1 septembrie o fetiță superbe pe care ea și soțul său Alexis Ohanian au numit-o Alexis Olympia. Desigur, până la venirea pe lume a primului său copil, Serena și-a încântat prietenii virtuali cu o serie de fotografii cu burtica tot mai rotundă, iar această ședință foto nud este de-a dreptul spectaculoasă.

Natalie Portman

Și ea a devenit mamă pentru a doua oară anul acesta, aducând-o pe lume pe micuța Amalia în luna februarie, acesta fiind și motivul absenței sale însemnate de la Premiile Oscar. Iar Natalie Portman a ținut să realizeze o ședință foto spectaculoasă pe parcursul sarcinii, ca o amintire asupra perioadei maternității.

Khloe Kardashian

Și ea a împărtășit de curând cu prietenii virtuali vestea că va deveni mamă, printr-o fotografie în care își arăta burtica de gravidă mângâiată de iubitul său, Tristan Thompson, bărbatul care a ajutat-o să depășească divorțul de Lamar Odom.

Jessica Alba

A fost un an bun și pentru actrița Jessica Alba care va deveni în curând mămică pentru a treia oară, așteptând cu nerăbdare venirea pe lume a primului său băiat. De când și-a anunțat sarcina, Jessica a apărut la tot felul de evenimente de covorul roșu, iar burtica sa a fost vedetă în blițurile fotografilor, îmbrăcată în rochii spectaculoase.

Foto: okmagazine.ro

Distribuie articolul: