În timp ce pentru unii nativi zodiacali este cu adevărat dificil să treacă peste o despărțire, alții depășesc aceste momente mai ușor. Care sunt cele 6 zodii care trec ușor peste despărțire și ce secrete deosebite au, vezi în cele ce urmează. 

Săgetător

Nu poți tii un Săgetător pe loc! Adevărul e în timp ce tu poți simți s-a sfârșit lumea după terminarea unei relații, Săgetătorul are puterea de a privi partea bună a lucrurilor. Îi place exploreze noi căi și cunoască alți oameni, așa nu va dura mult pentru a găsi un motiv meargă înainte. Lumea nu se oprește; nici Săgetătorul.

Leu

fi rănită mândria lui? Absolut. Dar aceeași mândrie îl va împinge înainte mai repede decât s-ar aștepta oricine. Leul nu va sta singur și lingă rănile și se tot gândească ce n-a mers bine – el va trece mai departe și se va bucura de libertatea regăsită. Leul își cunoaște valorea și refuză lase fosta relație -l țină pe loc.

Capricorn

Când te afli într-o relație, încerci -i dai partenerului tot ce ai mai bun. Ținând cont nu-ți place pierzi timpul, vei investi mult în relație. Dar când s-a terminat, s-a terminat. Nu-ți place privești înapoi și cu siguranță nu va fi complicat pentru tine te îndrepți spre ceva nou, chiar dacă nou înseamnă un proiect sau un obiectiv în loc de o persoană. Refuzi mai pierzi energie ocupandu-te cu o relație care s-a încheiatîți înveți lecția și mergi mai departe.

Vărsător

Vărsătorul nu este lipsit de inimă, dimpotrivă, se simte devastat după despărțirea de cineva la care a ținut mult. Dar nici n-o piardă timpul plângând întruna după cineva cu care nu mai este. În loc rămână copleșit de emoții, Vărsătorul își va aduna toată tristețea și va căuta scoată ceva din ea. Nu are nevoie găsească imediat pe altcineva – știe dacă e meargă, găsi persoana potrivită.

Gemeni

Gemenii pot fi parteneri devotați, loiali și atașați când au o relație. Dar dacă survine despărțirea, nu pierd vremea. De obicei, iau în calcul celelalte opțiuni înainte se așeze praful. Gemenii văd în mod natural toate posibilitățile pe care le au. Chiar dacă au inima frântă, merg înainte cu o mentalitate pozitiva și explorează ceea ce se afla în calea lor. Înainte și dea seama, nici nu-și vor mai aminti de ce erau așa suparăți la început.

Berbec

Aceasta zodie nu se sfiește și arate suferință după încheierea unei relații, dar asta nu înseamnă va jeli mult timp. Într-un fel sau altul, va găsi o cale pentru a-și tempera sentimentele și odată ce reușește asta, va simți i s-a luat o piatra de pe inimă. Nu-i place piardă timpul privind spre trecut și e gata se concentreze pe viitor. Berbecul se va baza pe sprijinul prietenilor și se va bucura de libertate, gata de o nouă aventură, chiar dacă încă mai suferă.

Sursa: Kudika.ro

Distribuie articolul: