Cu siguranță, de multe ori, fiecare dintre noi a purtat prin casă haine care deja sunt „expirate”: șterse de culoare, gust, rafinament și…feminitate. A venit timpul să scăpăm de aceste ținute și să devenim mult mai fermecătoare chiar și atunci când suntem prin casă. 

1. Rochia maxi cu spatele gol

Cu cât e mai cald afară, cu atât mai diafană trebuie să fie piesa pe care alegi să o porți. Această rochie până în pământ, cu spatele gol, este perfectă de purtat atât acasă, cât și afară, la o cină târzie cu partenerul sau la o plimbare pe plajă.

2. Kimonoul legat în talie

Cel mai confortabil loc de pe canapea îți e rezervat ție, sunt sigură. Acum tot ce-ți mai trebuie e o ținută în care să ai libertate de mișcare și în care să te simți minunat, iar acest kimono este exact ce-ți trebuie. Dar nu-l păstra doar pentru interior, merită să-l porți și peste o pereche de jeanși scurți și un crop top.

3. Rochia tip furou

O rochie fină,  cu bretele subțiri – ajustabile – este ținuta perfectă pentru un happy hour virtual. Tot ce trebuie să faci este să-i adaugi un update prin intermediul unei perechi de cercei statement.

4. Pantalonii scurți satinați

Chiar dacă e tentant să-și tragi mereu colanții pe tine, înlocuiește-i cu o pereche de pantaloni scurți confortabili și fini la atingere. Sunt răcoroși, deci îți vor asigura un somn cât se poate de odihnitor.

5. Cămașa diafană

Aruncă tricoul ăla mult prea uzat după atâtea purtări. Înlocuiește-l cu o cămașă senzuală și fină, cu model clasic și elegant. Iar când trebuie să pleci pe fugă de acasă, trage-ți pe tine o fustă din denim și o pereche de sandale cu talpă joasă și ești gata.

Sursa: adreearaicu.ro

Foto: Instagram/ Andreea Balaban

Distribuie articolul: