Limbile străine au devenit un must have în secolul generației Z. Cunoașterea unei limbi străine îi poate oferi copilului tău un avantaj la școală, precum și șansa de a profita de oportunitățiile care i se vor deschide pe parcurs. O limbă străină se însușește mult mai ușor în copilărie, tocmai de aceea ne-am gândit să venim cu niște recomandări în acest sens.

Un copil poate învăța mult mai ușor atunci când celui din urmă îi sunt predate orele sub formă de jocuri, ori cât mai atractiv posibil, iar acest lucru este posibil doar dacă instituția la care ai decis să înscrii copilul are profesioniști care știu să mânuiască cu profesia lor. Am selectat top cele mai apreciate centre de predare a limbii engleze pentru copii, care vă pot oferi cursuri calitative, profesori calificați și rezultate neîntârziate.

Centrul de limbi europene ORATORICA

ORATORICA este locul perfect pentru a dezvolta abilitățile de comunicare ale copilului dumneavoastră și pentru a studia limba engleză, dar și alte limbi europene, la cel mai înalt nivel. Mai mult decât atât, este unica Școală din Chișinău care GARANTEAZĂ eficiența cursului, RETURNÂND INTEGRAL banii în cazul în care la sfârșitul cursului nu veți fi mulțumiți de rezultatele obținute. Școala vă mai pune la dispoziție oportunitatea de a frecventa cursurile „ART Oratorica” care se bazează pe dezvoltarea personală a copilului. Scopul școlii este de a ajuta copiii să capete încredere în sine, să-și dezvolte aptitudinile de comunicare, gândirea, atenția, și nu în ultimul rând – să-și dezvolte inteligența emoțională. De asemenea, se pune accent pe cursurile de dezvoltare a talentelor: canto, teatru, coregrafie etc. și cursul „Bunele Maniere” unde copilul învață regulile de conduită și de comportament.

Centrul Educațional QUO VADIS

QUO VADIS la moment cel mai important prestator de cursuri de limbi străine din municipiul Chișinău, pentru copii, atât şcolari, cât şi preşcolari, chiar şi de la vârsta de 3 ani.Cursurile pot fi predate în grup sau individual. Centrul oferă asistență pas cu pas și testare gratuită a serviciilor pe care le propun. Lecțiile nu se bazează doar pe gramatică, ci și pe conversații uzuale, iar profesorii calificați utilizează tehnici moderne și metode activ-participative de predare, bazate pe comunicare, vizualizare, interactivitate. Quo Vadis organizează cursuri de învățat germana,  italiană, franceză, spaniolă, portugheză, turcă, rusă şi română pentru alolingvi.

ILTC

La ILTC studierea limbii engleze și germane se desfășoară vesel, ușor și eficient! Metoda de predare ocoleşte traducerea şi, începând chiar cu primul nivel de studiu, limba engleză este predată fără a se recurge la ajutorul explicaţiilor în limba maternă a copilului. Procesul de învăţare a copiilor este gândit în corespundere cu particularităţile de vârstă ale acestora şi cu modul lor de a percepe lucrurile. Activităţile pentru tinerii studenţi îmbină armonios elementul de instruire cu elementul de joc, activitățile dinamice fiind alternate de cele statice, ceea ce permite ca procesul de instruire să fie interesant şi neîmpovărător. În procesul de învățare, profesorii utilizează sarcini practice și metode moderne printre care se numără: dialogurile, discuţiile, lucrul în perechi şi în grup, prezentările, jocurile de rol, proiecte, studiul de caz, dezbateri, predarea gramaticii inductiv, exersarea vocabularului în context,  precum și sarcini de receptare a mesajului oral și scris.

INGENIUM

Centrul Educațional pentru copii INGENIUM fiecare copil poate beneficia de programele INGENIUM (Școala de Arte, Clubul de Șah, Clubul de Engleză, Teatru și Oratorie etc.), în dependență de dorință și categoria de vârstă. Clubul de Engleză oferă copiilor posibilitatea studierii unei limbi străine de la o vârstă fragedă (3 ani ). Specialiști Igenium menționează că în procesul de studiere a unei limbi străine, fiecare copil se manifestă individual, în dependență de dorință,dar și de capacitatea de memorare.

FasTracKids

FasTracKids este un program unic de dezvoltare personală pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 – 10 ani. Academia, pe lângă programele de bază, oferă şi cursuri de limbă engleză. Acestea sunt predate de două ori pe săptămână, a câte o oră, pentru copiii care au vârsta cuprinsă între 4- 9 ani. Cea mai importantă caracteristică a programului FasTrack English este lucrul cu Smartboard –ul (Staţia Interactivă de Învăţare) . Vocile auzite de la un Smartboard sunt a unor vorbitori nativi, astfel copilul dvs aude de la început pronunţia corectă de la staţie şi nu de la profesor. Proiectele  care le au de făcut în timpul unei lecţii permit studiul individual al cuvintelor noi. Imaginile vii, istorioarele interesante din diferite ţări, obiectele care pot fi deplasate pe Staţia de Învăţare, melodiile vesele cu mişcări care îi ajută să înţeleagă mai bine şi să-şi amintească textul melodiilor în limba engleză – toate acestea fac programul FasTrack English să fie nu doar distractiv, dar și util pentru copilul dvs.

Sursa: odoras.md

Foto: google

Distribuie articolul: