Am scăpat de iarna friguroasă și odată cu zilele cu soare cu siguranță a venit și dorința de a scăpa de paltoanele și jachetele groase. Este timpul să îți scoți garderoba de primăvară la înaintare. Designerii internaționali deja au dictat, prin colecțiile lor, ce culori se vor purta în acest sezon. Cu siguranță deja ai observat prin magazine o „inundație” de lila, dar hai să vedem și celelalte culori vedetă:

Galben pal

Peter Do, Jil Sander, Salvatore Ferragamo sunt doar câteva branduri, care au introdus în colecțiile lor această culoare pastelată.

Lila

Valentino, Tom Ford, Versace, Stine Goya au influențat principalul trend al acestei primăveri. Cu siguranță deja ai observat că nu există magazin, în care să nu găsești macar un articol de această culoare.

Verde

Michael Kors, Victoria Beckham, Molly Goddard, Valentino, Elie Saab s-au îndrăgostit de această culoare plină de viață.

Fucsia

Această culoare absolut delicioasă a fost preferată Stella McCartney, Christian Dior, Valentino, Jacquemus și  Cecilie Bahnsen în colecțiile lor din acest an.

Oranj

Una dintre culorile preferate ale lui Kylie Jenner este în trend în acestă primăvara. Portocaliul a fost observat și în colecțiile  Versace, Valentino, Jason Wu și Christopher John Rogers.

Care e culoarea ta preferată?

Distribuie articolul: