Serialele mereu au fost îndrăgite de oameni și continuă să fie vizionate, în special cele cu adevărat bune. Dar mereu ne confruntăm cu o problemă: alegerea foarte mare, din acest motiv venim cu câteva recomandări. 

The Great

Un serial ironic care povestește cum Ecaterina a II-a (El Fanning) s-a căsătorit cu infantilul Piotr al III-lea (Nicholas Holt), ca rezultat a fost dezamăgită de soțul său și  a făcut o lovitură de stat – unul dintre cele mai discutate din mai. Este important să înțelegem că serialul nu promite autenticitate istorică – trebuie perceput ca o poveste sarcastică despre viața din secolul XVIII și o nouă încercare de a înțelege figura cultă a Ecaterinei a II-a.

Hollywood

Un regizor, scenarist și producător american de succes Ryan Murphy (a creat The Choir, American Horror Story, American Crime Story), a decis să filmeze un serial despre anii de aur de la Hollywood. S-a dovedit a fi atmosferic și frumos (cu siguranță veți aprecia costumele!). Complotul se concentrează pe povestea tinerilor actori și regizori ambițioși, care, după cel de-al Doilea Război Mondial, încearcă să cucerească Hollywood-ul și se confruntă cu discriminare și nedreptate.

Normal People

Serialul este lăudat pentru că a reușit să transmită povestea emoționantă a doi adolescenți – Marianne și colegul ei de clasă Connell – și, în același timp, transmit incredibil de tangibil și profund experiențele și lumea intimă a personajelor. Daisy Edgar-Jones și Paul Mescalu sunt demni de aplauze separate pentru interpretarea rolurilor.

Unorthodox

Povestea unei fete pe nume Esti Shapiro, în vârstă de 19 ani, care trăiește în comunitatea evreiască ultra-ortodoxă din New York, dar hotărăște să conteste tradițiile. Fata evadează la Berlin pentru a cânta și a trăi liber, dar comunitatea o va aduce acasă cu orice preț. O dramă emoționantă și uneori șocantă a devenit deja un nou hit Netflix.

Little Fires Everywhere

Versiunea ecranizată a bestseller-ului Celeste Ing „Little Fires Everywhere” despre bogata Helen Richardson, a cărei viață se transformă în haos după apariția Miei Warren, un fotomodel sărac care a scăpat din trecutul înfricoșător alături de fiica sa adolescentă, a devenit unul dintre proiectele de televiziune de renume în această primăvară. Publicul a remarcat, îndeosebi, interpretarea lui Reese Witherspoon – ea a jucat în rolul lui Helen. Și rolul Mia în serial a fost la Kerry Washington.

Sursă: glamour.ru

Distribuie articolul: