Serialele HBO fac parte din mai multe genuri și sunt destinate pentru mai multe tipuri de public. În ultima perioadă, aceast canal de televiziune se bucură de popularitate pentru ecranizările reușite. Am clasificat 5 seriale care se bucură de cea mai multă popularite. 

Game of Thrones (2011 – 2019)

Evenimentele serialului au loc în perioada medievală, pe continentul Westeros, în cele șapte regate fictive. Este un serial foarte popular în rândul tinerilor și nu doar. A atras un număr record de vizualizări pe HBO și are deja fani prin toate colțurile lumii. A fost lăudat de critici, în special pentru actorie, personaje complexe, poveste și calitatea producției, deși folosirea frecventă a scenelor de nuditate și violență au fost criticate.

Chernobyl (2019)

Indiferent dacă cunoașteți sau nu istoria exploziei fatale de la Cernobîl, trebuie să priviți acest serial. Unele scene nu sunt pentru oamenii sensibili, pentru că scopul serialului este de a reda maxim posibil evenimentele așa cum au avut loc ele. Deși după lansarea serialului au apărut multe critici precum că nu coincid unele imagini, producătorii au redat atmosfera mult prea bine. Trebuie menționat că filmările au avut loc în Țările Baltice, în raioane care câtuși de puțin se asemănau cu orașul ucrainean.

True Detectives (2014)

Personajele principale din primul sezon, detectivii Matthew McConaughey (Rust), Woody Harrelson (Marty) sunt urmăriți de-a lungul a 17 ani în eforturile lor de a captura un criminal în serie care acționa în Louisiana. Întâmplările încep în 1995, când o fostă prostituată (Dora Kelly Lange), este găsită ucisă în mijlocul unui lan de trestie de zahăr lângă Erath, Louisiana. Presupusul criminal este prins și executat de Hart.

Intriga este complicată de faptul că după 17 ani, în 2012, Cohle și Hart sunt anchetați la o distanță de cinci zile de doi detectivi Thomas Papania (Tory Kittles) și Maynard Gilbough (Michael Potts) în legătură cu o crimă petrecută recent la care victima este descoperită în poziție similară cu poziția în care a fost găsită prima victimă, Lange. Papania și Gilbough vor să afle cum este posibil că a apărut o crimă similară, dacă criminalul a fost prins de Cohle și Hart în 1975.

The Sopranos (1999 – 2007)

Fiind un mare succes critic și comercial, The Sopranos este serialul cu cele mai mari încasări din istoria televiziunii prin cablu. Serialul a câștigat numeroase premii printre care 21 de premii Emmy și cinci Globuri de Aur.

Având o popularitate deosebită în cultura Americană a anilor 2000, The Sopranos a fost subiectul multor parodii, controverse și analize stând la baza apariției cărților, a unui joc video și a numeroase albume de mare succes.

The Young Pope (2016 -2017)

Istoria originii, creșterii și formării preotului catolic american Lenny Belardo, care a obținut o poziție înaltă în ierarhie și, ca urmare a intrigilor și înțelegerilor, a ocupat tronul papal. Nativ din clasele inferioare, el a fost lăsat în grija unei călugărițe Mary în copilărie, care a crescut băiatul și a înlocuit-o pe mama sa.

Sursă: twizz.ru


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA