Serialele coreene sunt vizionate de milioane de oameni, dincolo de continentul asiatic. Prezentăm cinci seriale care merită atenția noastră. 

„Weightlifting Fairy”

Nu are un fir narativ încâlcit, dar se bazează pe emoții și cele mai calde sentimente. Serialul arată viața unor tineri care se îndrăgostesc, înfruntă diferite probleme, se veselesc și simplu trăiesc. De asemenea, tema serialului este strâns legată cu sportul, antrenamente, competiții ale unor studenți coreeni. La acest serial veți râde și veți plânge, sunt o sumedenie de momente emoționale.

„Itaewon Class”

Este un serial nou, a apărut chiar la începutul acestui an, dar deja este renumit. Acțiunea se desfășoară în Itaewon. Eroul principal se decide să construiască un business de la zero în acest oraș, ceea ce e destul de complicat. Acesta demonstrează tăria de caracter și capacitatea de a trece peste orice obstacol. Serialul este unul motivațional.

„Strong Woman Do Bon Soon”

Nu, nu este o istorie despre o femeie cu spirit moral puternic. În cel mai direct sens, serialul arată o femeie puternică, care posedă forță supranaturală. Imaginați-vă că într-o femeie mică și firavă trăiește Hulk. Do Bon Soon își dorea mult să activeze în gaming, dar datorită puterii fizice, a ajuns să fie bodyguard al directorului celei mai celebre companii de gaming din Coreea.

„Goblin” / Tokkebi

Eroul principal este un demon. Deja de mult timp acesta vrea să obțină „pacea”, iar unica soluție este să se căsătorească cu o muritoare de rând. Urmează multe sentimente, lacrimi, ură, invidie și nu doar!

„Boys are more beautiful than flowers”

Este cel mai vechi serial din această listă, a apărut în 2009. Se poate considera un serial clasic. Subiectul este cel mai banal, despre Cenușăreasa și Prințul. Ea lucrează la o curățătorie chimică și este dintr-o familie obișnuită. Soarta a legat-o cu un băiat bogat și răsfățat dintr-o școală de elită. Aici se începe cel mai culminant moment!

Distribuie articolul: