Astrologii au spus care sunt cele mai sexy și „nebune” zodii în pat. Dacă vrei să ai cel mai sexy sau cea mai sexy a doua jumătate la sigur trebuie să fie una dintre aceste zodii! Tu care crezi că sunt ele? Evident că pe primul loc se află scorpionul, cea mai fierbinte zodie!

Scorpionul

Scorpionii s-au stabilit demult pe primul loc ca fiind cel mai sexy semn al zodiacului. Totuși, farmecul lor hipnotizant, împreună cu imaginea lor misterioasă, nu pot să nu vrăjească oamenii din jur. Reprezentanții acestui semn în sex nu se limitează la niciun tabu și fac tot posibilul să facă pe placul nu doar al lor, ci și al partenerului. În dormitor, scorpionii nu se tem să experimenteze și să întruchipeze fanteziile lor cele mai sălbatice.

Berbec

Pasiune? Dragoste la prima vedere? O poveste amețitoare? Berbecii sunt adevărați experți în acest sens. Reprezentanții acestui semn sunt destul de impulsivi în problemele inimii și sunt pregătiți pentru fapte eroice de dragul iubirii. Emoțiile sunt ceea ce apreciază Berbecul. Energia lui îi împinge spre cele mai strălucitoare scenarii din pat. Dacă sunteți gata pentru experimentări sexuale și pentru a vă îndrăgosti mai mult într-o „furtună” decât într-un „cer senin”, alegeți Berbecul

Taurul

Senzualitate de nivel 80 este cu siguranță despre Taur. Și nu ar trebui să vă mirați de asta pentru că Taurul provine de pe planeta iubirii și a plăcerii Venus! Taurii sunt iubitori, blânzi, sensibili și grijulii. Știu perfect ce le oferă plăcere și, în același timp, studiază de bunăvoie tot ceea ce oferă plăcere partenerului.

Citește și: 4 semne zodiacale care știu să se bucure de moment. Nimic din trecut sau viitor nu contează pentru ei

 

Foto: weheartit