Studiem lista celor mai așteptate filme ale anului 2021 și ținem pumnii, astfel încât datele premierelor să nu fie amânate, exact cum s-a procedat cu multe alte ecranizări din cauza pandemiei. 

Cinderella

Una dintre premierele din 2021 este noua „Cinderella” regizată de Kay Cannon. Imaginea zânei va fi întruchipată de către excentricul Billy Porter. Iar rolul principal din film va fi interpretat de interpreta Camila Cabeio. Premiera va avea loc pe 11 februarie. 

Wrath of Man

Fanii lui Guy Ritchie așteaptă cu nerăbdare noul film de acțiune al regizorului, mai ales că Jason Statham a jucat în rolul principal. Actorul are rolul unui colecționar din Los Angeles. Scopul său este să-l găsească pe omul din spatele unei serii de jafuri de milioane de dolari. Ecranizarea va fi lansată pe 4 martie. 

The King’s Man

Matthew Vaughn a regizat prequelul francizei sale populare despre agenții speciali britanici pentru serviciul regal. Filmul, acțiunea căruia are loc în timpul primului Război Mondial, va relata publicului despre cum s-a născut organizarea secretă a spionilor. În centrul complotului se află ducele de Oxford Conrad (Harris Dickinson). Mentorul lui Conrad este tatăl său (Rafe Fiennes). De asemenea apar și alți actori în ecranizare: Aaron Taylor-Johnson, Rhys Ivans și Tom Hollander. Pentru prima dată, filmul va putea fi vizionat pe 11 martie. 

Morbius

Jared Leto a jucat în filmul lui Daniel Espinosa despre vampirul Morbius din „Marvel”. Este vorba despre povestea lui Michael Morbius. Pentru a-și reveni de o boală rară, Morbius decide să experimenteze cu sângele liliecilor, ceea ce îl transformă într-un monstru puternic și foarte periculos. Premiera va avea loc pe 18 martie. 

No Time to Die

Poate că aceasta este una dintre cele mai așteptate ecranizări din 2021. Sperăm că premiera nu va fi amânată până la sfârșitul anului, ci va avea loc în aprilie. În noul film din franciză, care va fi ultimul din seria cu Bond, cu participarea lui Daniel Craig, Bond decide să se retragă. Se relaxează în Jamaica când vechiul său prieten de la slujbă intervine brusc în planurile lui și cere ajutor. Filmul va putea fi vizionat, începând cu 1 aprilie.