Bărbații percep diferit mirosurile în comparație cu femeile. Oamenii de știință au aflat ce mirosuri sunt considerate de bărbați cele mai sexy și atrăgătoare și s-au identificat parfumurile bazate pe aceste arome.

Miu Miu de la Miu Miu

Prima aromă îndrăgită de bărbați este cea de crin trandafir și iasomie care în combinație atrage imediat privirile asupra ta. Parfumul se deschide cu note piperate-lemnoase și devine brusc rece și detașat, creând un voal de inaccesibilitate și mister în jurul femeii. Acest parfum atrage și respinge în același timp!

Noble Leather de la Yves Saint Laurent

Paciuli, chihlimbar și vanilia creează un miros oriental unic, care este foarte pasional și neobișnuit. Luxos, puternic, misterios acesta este cel mai sexy parfum creat special pentru sexul frumos.

Decadence de la Marc Jacobs

Irisul este una dinte cele mai neobișnuite flori, este foarte dificil de descris aroma sa, dar este imposibil de uitat. Subtilă și răcoroasă, alunecă pe corpul tău ca cea mai fină mătase, dă naștere viselor de dragoste și iubire eternă în suflet.

Euphoria Essence de la Calvin Klein

Notele principale de zmeură, mure, combinate cu mirosul secundar de ciocolată albă. Este un parfum atât de delicios, fascinant și dulce că te va dori orice bărbat, în toate sensurile ale cuvântului!

Roses De Chloe

Ce poate fi mai sexy decât mirosul petalelor de trandafir? O grădină de trandafiri este ascunsă în noul parfum feminin al Chloe, combinat cu prospețimea bergamotei și mirosul picant și fierbinte de mosc.

Mandorlo Di Sicilia de la Acqua Di Parma

Piersică, vanilie și ylang-ylang, așa miroase o vacanță romantică pe coasta Siciliei, unde fericirea și temperamentul mediteranean sunt revărsate în aer, iar bărbații frumoși cu ochii negri sunt gata să facă orice pentru atenția unei frumoase „signorine” (domnișoare).

Chance Eau Vive de la Chanel

Ușor și jucăuș, este un parfum care are capacitatea de a flirta, o „momeală” pentru bărbați. Acest parfum va face pe oricine să se întrebe ce fel de fată se ascunde în spatele unui voal compus din aromele portocalei, grepfrutului și vetiverului.

Mimosa & Cardamom de la Jo Malone

Cardamom, miere și mimoză: combinația dintre feminitate tremurândă și dulceață acută, care subliniază fragilitatea și rafinamentul femeii. Nu ești ca toate femeile, ești o floare exotică care necesită protecție și pe care este imposibil să nu o admiri.

Eros Pour Femme de la Versace

Parfumul poartă numele zeului iubirii Eros, și poate atinge cele mai adânci corzi ale sufletului. Bergamota calabră, rodia și iasomia este un cocktail fierbinte care îți face inima să bată mai repede.

L’Extase de la Nina Ricci

Floral, senzual, îmbătător – acest parfum este „țesut” din petale de trandafir, astringența piperului alb, aromă de mosc și chihlimbar.

Sursa: cosmo.ru