Celebrul astrolog Jake Register se pricepe nu doar la citit stelele, dar, de asemenea poate prezice cu precizie ce parfum, creat de o celebritate, se va potrivi în mod ideal cu semnul tău zodiacal. Astrologul de la Hollywood promite că, dacă vei folosi aceste parfumuri totul în viața ta va merge foarte bine.

Berbec

Berbecii sunt personalități puternice, oameni extraordinari care stabilesc tendințe și aduc ceva nou în domeniul în care activează. Parfumul Lady Gaga Fame cu note de beladonă, iasomie, miere, șofran și tămâie corespunde pe deplin esenței reprezentanților acestui semn zodiacal. Nu vă faceți griji, lichidul negru din sticlă devine imediat transparent la contactul cu pielea.

Taurul

Ca un semn puternic și încăpăținat al pământului, un miros lemnos se va potrivi taurului. De exemplu: SJP Stash cu cedru, paciuli, vetiver, mosc, piper negru și o picătură de grepfrut.

Gemeni

Gemenii sunt persoane mereu ocupate cu treburi intelectuale și astfel au nevoie de o aromă la fel de complicată, care să combine ingrediente diferite total. Toate acestea sunt în parfumul KKW Fragrance Body, care inițial se deschide cu note de bergamotă verde, mandarină, piper roz, apoi iasomia și trandafirul sunt aromele principale. Iar la final puteți simți un miros subtil de vetiver, lemn de santal, mosc și chihlimbar.

Rac

Racii sunt destul de sentimentali, dar în același timp sunt naturi reținute, delicate, vulnerabile care au nevoie de o aromă discretă, de exemplu Ten de Jessica Simpson, în care se amestecă aromele de nectarina, prună, crin de tigru, ciocolată albă și vanilie.

Leu

Leii sunt personalități îndrăznețe, vibrante, a căror prezență o veți simți imediat ce vor apărea în cameră. Acesta este un semn zodiacal de vară care se potrivește cu aromele ușoare de fructe. Dar nu ar trebui să fie prea sexy și matur, pentru că leul are calități copilărești. Harajuku Lovers de Gwen Stefani Pop Electric G cu miros de cocos, mosc și flori albe – va fi alegerea perfectă.

Fecioara

Fecioarele sunt perfecționiste muncitoare, care ascund liniștea interioară, pentru că nu le place să atragă multă atenție asupra lor. Acesta este ultimul semn de vară care trece un pic în toamnă, așa că fecioarele vor iubi parfumurile calde. Iată Beyonce Heat, un amestec de piersică, magnolie, caprifoi, migdale, prăjiturile macarons, chihlimbar și sequoia, se va potrivi perfect.

Balanță

Acest semn de aer apreciază foarte mult armonia și echilibrul, pe baza acestui lucru, pot presupune că le va plăcea ceva blând, ușor și răcoritor, cum ar fi Ariana Grande Cloud eau de parfum cu pere, frișcă, praline, bergamotă și orhideea vanilată.

Scorpion

Scorpionul este cel mai sexy și mai pasional semn zodiacal căruia îi place să cocheteze și să seducă. Cine dacă nu ei, ar avea nevoie de un parfum erotic Reb’l Fleur Love Always de Rihanna într-o sticlă neagră, în care veți simți note de fructe de pădure, prune, tuberoză, violetă, paciuli, vanilie și mosc.

Săgetător

Semnul focului, care este mereu în mișcare, iubește să călătorească, să învețe lucruri noi și să nu regrete niciodată faptele pe care le-a făcut. Parfumul oriental Indi Visible al lui Katy Perry cu note de lemn de santal, paciuli, fasole tonka, piper roz și mosc va fi partenerul lor ideal în „crimă”.

Capricorn

Capricornul este dur, strict, care are nevoie de ordine și ca totul să meargă conform planului, este puțin probabil că va aprecia o aromă floral-fructoasă. Dar parfumul contrastant Taylor Swift Incredible Things cu grepfrut, orhidee vanilată, floarea pasiunii, miros de piele, chihlimbar alb și vetiver este ceea de ce au nevoie capricornii.

Vărsător

Dacă Scorpionii sunt cel mai sexy semn, vărsătorul este cel mai excentric și progresiv. El se află în fața tuturor cu câțiva pași, așa că reprezentanții săi au nevoie de un parfum neobișnuit, complet nou, care să nu se repete. Poate fi un parfum unisex, ca de exemplu Britney Spears Prerogative cu miros de cafea, fructe de pădure goji, lemn de santal și chihlimbar.

Pești

Peștii se află la joncțiunea dintre iarnă și primăvară, ceea ce înseamnă că pot fi ademeniți de parfumul fructat-floral Platinum Rush Paris Hilton For Women, care ascunde note de mango, măr roșu, lăcrimioare, magnolie, mosc și chihlimbar.

Sursa: cosmo.ru