Îngrijirea și igiena personală sunt mereu pe primul loc pentru o femeie. După impunerea tuturor restricțiilor, multe magazine au fost închise, chiar dacă acum acestea își redeschid ușile pentru cumpărători, e destul de complicat să răzbată din cauza rândurilor mari. Am selectat 10 magazine ce îți vor livra produsele necesare direct la ușa casei. 

Zolușca

Este o rețea de magazine foarte cunoscută pentru toți. În asortimente sunt mai multe categorii de produse, începând cu igiena personală și finalizând cu produse pentru casă. Livrarea se efectuează în raza orașului Chișinău, iar dacă suma cumpărăturilor depășește 500 de lei, atunci beneficiați de o livrare gratuită

My skin

Acest magazin și-a deschis ușile aproximativ acum un an. Produsele pentru îngrijire, dar și cele decorative sunt coreene. La momentul actual, în Chișinău sunt trei filiale ale acestui magazin și se efectuează livrare în toată țara. Prețul este de 60 de lei, dacă suma cumpărăturilor este mai mică de 800 de lei. Prin capitală – livrarea este de 30 de lei dacă suma nu depășește 400 de lei.

Cosmetic Shop

Aici puteți comanda produse pentru îngrijirea personală, produse cosmetice și parfumuri. Tot aici găsiți și seturi pentru bărbați, din categorii și prețuri diferite. Ce brand-uri găsiți în Cosmetic Shop? Vivienne Sabo, Art Visage, Pierre Rene și desigur câteva mărci coreene. Livrarea se realizează pe tot teritoriul Republicii Moldova, iar detaliile se discută cu reprezentații magazinului.

Elefant

Magazin online cu asortiment variat. Puteți comanda diverse produse de îngrijire de la cele mai populare branduri. Periodic, mall-ul online ne bucură și cu diverse promoții. Comanda o puteți ridica la sediul lor sau vă puteți folosi de serviciul livrare, ce este disponibil pe tot teritoriul țării.

Farmacia Felicia

Produse cosmetice și pentru igiena personală sunt disponibile pentru a fi livrate în cel mai scurt timp prin Chișinău și regiuni. Produsele pentru îngrijire sunt disponibile și pentru bărbați, iar pentru femei sunt mult mai diverse, începând cu îngrijirea pielii și finalizând chiar cu seturi cadou.

 

Casa Curata

O altă rețea de magazine cu diverse produse casnice, dar și cosmetice. Livrarea se efectuează pe parcursul a 24 de ore de la plasarea comenzii, în Chișinău și pe parcursul a 72 de ore prin țară. Dacă suma comenzii este mai mică de 400 de lei (în Chișinău), livrarea va fi la prețul de 40 de lei.

Antos

Cosmetică naturală și produse pentru îngrijirea tenului sau a corpului pot fi găsite la Antos. Magazinul deține certificatul Ecocert și este sigură de proveniența produselor sale. De asemenea aici puteți comanda și produse pentru make-up. Livrarea se efectuează pe tot teritoriul Republicii Moldova, direct la ușa clientului.

MoonGlow

Încă un magazin cu produse coreene pentru orice tip de piele. Asortimentul larg vă permite să alegeți exact ceea vi se potrivește perfect, iar după ce plasați comanda pe site sau pagina de instagram, puteți aștepta livrarea din orice colț al lumii. Iar dacă nu cunoașteți ce produs vi se potrivește mai bine, atunci vă vin în ajutor consultanții magazinului.

Cosmo Rai

Îngrijirea feței, corpului și a părului. Toate necesită produse variate care pot fi găsite la Cosmo Rai. Dacă vă adresați pentru prima dată, consultanții vor oferi detalii referitor la orice produs și vă vor ajuta cu un sfat în alegerea produsului perfect pentru fiecare zonă. Dacă nu puteți vizita magazinul fizic, atunci puteți beneficia de serviciul livrare absolut în toată țara. Livrarea se efectuează timp 1-2 zile în Chișinău, iar prin țară – produsele sunt expediate prin poștă.

Metro

Toți cunosc cât de variat este sortimentul produselor din magazinele Metro. Așadar, și aici beneficiem de serviciul livrare la cele mai îndrăgite produse de îngrijire și cosmetice. Pentru a plasa comanda, trebuie să contactați Secția Vânzări și Relații Client, sau prin intermediul site-ului.