Tradițional, una dintre cele mai populare platforme online, a făcut concluziile pentru anul 2020 și a publicat 10 cele mai apreciate fotografii ale anului trecut. Să vedem cine sunt norocoșii. 

Cea mai populară a fost fotografia lui Cristiano Ronaldo, pe care fotbalistul a publicat-o în memoria legendarului Diego Maradona, care a decedat în noiembrie anul trecut. Fotografia a strâns aproape 19,7 milioane de aprecieri.

Pe al doilea loc s-a clasat o altă fotografie asociată cu un eveniment tragic. Vorbim despre moartea actorului Chadwick Boseman, care a jucat rolul Black Panther în filmele Marvel. A decedat la 43 de ani, cauza cancerului de colon. Fotografia alb-negru în memoria actorului a adunat peste 19,1 milioane de aprecieri.

Pe locul trei este fotbalistul Lionel Messi, care a publicat și el o poză cu Maradona. Această fotografie a fost apreciată de peste 16,3 milioane de ori.

Urmează Regina Instagramului, Kylie Jenner cu o serie emoționantă de fotografii ale fiicei sale Stormy cu Travis Scott.

Pe locul cinci s-a clasat postarea lui LeBron James, pe care a dedicat-o colegului său Kobe Bryant. Reamintim că Bryant a decedat tragic într-un accident cu elicopterul împreună cu fiica sa Jeanne la începutul anului 2020.

Urmează Ariana Grande cu vestea bună despre logodna cu Dalton Gomez.

Stormy a fost din nou pe locul șapte și opt. Se pare că micuța de trei ani a topit inimile utilizatorilor de social media.

Locul al nouălea îl ocupă o fotografie festivă a lui Cristiano Ronaldo cu familia sa, făcută de ziua jucătorului.

Kylie Jenner și Travis Scott iarăși se clasează în top, ocupând al zecelea loc cu fotografia comună.

Sursă: glamour.ru