Mult îndrăgita artistă nu este foarte activă pe instagram, dar atunci când este vorba despre un eveniment important în familie, așa cum este ziua de naștere a nepotului său iubit, aceasta nu a putut sta departe de rețele. Sofia Rotaru i-a transmis un mesaj emoționant acestuia.

„Este ziua de naștere a nepotului meu iubit – Anatolie. Toliuța, îți doresc multă sănătate, fericire și noroc”, a scris interpreta distribuind câteva fotografii cu tânărul, care a moștenit atât numele bunicului său cât și trăsăturile acestuia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de София Ротару / Sofia Rotaru (@sofiarotaru.official)

Este plăcut să descoperim în mesajul artistei că aceasta își dezmiardă nepotul într-o manieră moldovenească, semn că, Sofia Rotaru le vorbește celor dragi și în limba română.

Sofia Rotaru s-a născut în satul Marșenița, Cernăuți, iar în prezent locuiește în apropiere de Kiev. Artista s-a căsătorit în 1962 cu soțul său, Anatolie Evdokimenko, care s-a stins din viață în 2002, în urma unui atac de cord. Interpreta are un fiu, Ruslan Evdokimenko, și doi nepoți, Anatolie și Sofia, ambii fiind interesați atât de modeling, cât și de muzică.

Sofia Rotaru, Este posesoare a mai multor premii, printre care: Artist emerit al Republicii Socialiste Sovietice Ucrainene, Artist al poporului al Ucrainei, Artist al poporului al Republicii Socialiste Sovietice Moldovenești, Artist al poporului al URSS, laureată a premiului LTC, Erou al Ucrainei, Erou al Moldovei, Cavaler al Ordinului republican al Moldovei și Ordinul pentru prietenie între popoare al URSS.

Distribuie articolul: