Apariția actriței pe coperta unei reviste celebre a stârnit numeroase controverse în mediul online. Rachel McAdams a participat la o ședință foto care nu va fi dată uitării prea curând.

Este mămica unui băiețel de doar 6 luni, iar în ultimul pictorial realizat pentru revista Girls.Girls.Girls, artista Rachel McAdams apare într-o ipostază provocatoare, poza având un mesaj puternic pentru proaspetele mămici, așa cum este și ea, notează glamour.com.

În imagine, actrița apare purtând o ținută glam Versace, un colier Bvlgari, în timp ce are atașate la sân pompe pentru colectarea laptelui matern. Deși nu era preconizat acest detaliu în ședința foto, Rachel McAdams, care în pauză folosea pompele, a venit cu ideea de a face poza, care ulterior a ajuns pe coperta revistei.

Fotografa Claire Rothstein a publicat fotografia pe contul său de Instagram și, și-a exprimat toată admirația pentru actriță: „Alăptarea la sân este cel mai natural lucru pe pământ și nu înțeleg de ce și cum unii se declară îngroziți, speriați de acest lucru. Nu cred că necesită o explicație, dar dacă aceasta schimbă gândirea unei singure persoane, asupra unui lucru atât de natural, atât de normal, atunci e minunat!”

Pe 10 aprilie 2018, Rachel McAdams a devenit pentru prima dată mămică, dând viață unui băiețel perfect sănătos.

Vezi și: A defilat alăptându-și copilul! Modelul a fost aplăudat pentru gest și curaj (Foto)