A devenit deja o tradiție ca în imediata apropiere a finalei din cadrul Miss World, să fie organizat evenimentul caritabil Charity Gala Event. În acest an concurentele adunate la Sanya, China, au venit cu daruri speciale, în numele cauzei caritabile. Anastasia Iacub, Miss Moldova 2015, s-a afișat la gală într-o rochie extrem de elegantă.

151215_charity_16

Peste 40 000 de dolari s-au adunat, ieri seară, în urma licitației, tombolei și a biletelor vândute pentru Charity Gala Event din cadrul Miss World, iar resursele materiale adunate urmează să ajungă la cei peste 60 de copii aflați în impas la un orfelinat din Sanya, fondat de Miss World Chairwoman, Julia Morley, în 2005.

151215_charity_53

La deschiderea Galei, câțiva micuți de la orfelinat au oferit un spectacol live, interpretând jingle-uri clasice de Crăciun și cucerind rânduri de aplauze din partea concurentelor.

Fulgusorii cei micuti au venit in vizita!!!❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️⛄️⛄️⛄️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️China,Sanya

Posted by ANastea Iacub on 15 Decembrie 2015

Cele mai frumoase fete din 110 țări ale lumii s-au afișat la Gală în ținute elegante, ținând în mâini și numeroase daruri pentru micuții de la orfelinat: de la măști, bijuterii și până la icoane aduse din diferite colțuri ale lumii.

151215_charity_31

Anastasia Iacub, reprezentanta Republicii Moldova la Miss World, care susține din proprie inițiativă cauzele caritabile și în Republica Moldova, s-a afișat la Gală într-o superbă rochie albastră, cu mâneci.

Foto: MissWorld.com, Instagram

Distribuie articolul: