Actrița Tinka Fox a devenit mamă în zi frumoasă de 12 ianuarie 2021. Familia celor doi actori a fost cuprinsă de un val imens de bucurie și împlinire, iar Oleg Mardari, soțul actriței, actor și el și profesor de mișcare scenică, a avut o reacție foarte frumoasă la vederea Monei. Da, așa îi spune tânăra familie, deși în acte micuța este trecută Monica. Ce emoții i-au cuprins pe Tinka și Oleg și prima poză cu cea mică o vedeți mai jos.

Emoții de nedescris

„Pe cerul vieții noastre s-a aprins o nouă stea, o binecuvântare de la Dumnezeu. Mona s-a născut pe 12 ianuarie, iar imaginea cum o strângeam prima dată în brațe n-o voi uita niciodată, la fel și mirosul ei… Mona s-a lăsat așteptată, ca o adevărată domnișoară și a stat bine-mersi la mama în burtică. Emoțiile sunt de nedescris, nu găsesc cuvintele potrivite ca să-mi exprim emoția trăită atunci. Oleg, soțul meu, mi-a spus că atunci când a luat-o prima dată în brațe a avut o reacție foarte neașteptată: „Am impresia că mi-am văzut un vechi prieten de care îmi era dor și pe care nu l-am văzut de tare multă vreme””, a declarat pentru EA.md Tinka Fox.

Vezi și: Tinka Fox a devenit mămică. Actrița a născut o fetiță!

Pe încrederea profesioniștilor

„Am ales să nasc la o clinică privată, grație doctorului în care aveam încredere și care anume acolo lucrează. Am mers pe experiența lui și a echipei de acolo și nu regret absolut deloc. Le sunt profund recunoscătoare domnului Ștefan Gațcan și Elena Rîmbu-Luchian, dar și întregii echipe care m-a asistat la naștere – niște adevărați profesioniști. Sunt bine și eu, și Mona este sănătoasă și le mulțumesc pentru tot”, ne-a mai mărturisit Tinka.

Dragostea de părinte nu se învață

„Evident, când am ajuns acasă doar eu cu ea eram nițel debusolată și nu mai știam unde-i stânga și unde-i dreapta. Am înțeles în două săptămâni că tot de ce are ea nevoie este dragostea noastră de părinți – care nu se învață, dar se simte și este profundă. Ne cunoaștem încă, dar giugiuleala și drăgălășeniile nu se termină, iar asta e cel mai frumos”, ne-a mai spus actrița Teatrului Național „Mihai Eminescu”, Tinka Fox.

Tinka Fox și Oleg Mardari