Un nou scandal de violență în familie. Actorul Shia LaBoeuf a fost acuzat de violență domestică de către fosta sa iubită, cântăreața FKA Twiggs. Cei doi au avut o relație de mai puțin de un an în 2019, iar interpreta de curând l-a dat în judecată.

Aceasta afirmă că a fost victima agresiunii fizice și sexuale, a suferit emoțional, iar odată, Shia LaBoeuf ar fi încercat să o stranguleze. FKA Twiggs, cu numele real Thalia Debrett Barnett, a mai spus că a evitat până acum să facă publice cele întâmplate deoarece știa că îi poate dăuna carierei actorului.

Cântăreața a povestit că în timpul unei călătorii de Sf. Valentin, Shia ar fi a început să o amenințe că nu va conduce mașina și că amândoi se vor prăbuși dacă nu i-ar mărturisi imediat dragostea. I-a interzis să vorbească cu alți bărbați și, din motive paranoice, a ținut o armă lângă pat – femeia se temea să meargă noaptea la toaletă pentru a nu fi confundată cu un tâlhar. Tot ea este convinsă că actorul ar fi infectat-o în mod deliberat cu o boală venerică.

Pentru a ieși din această relație toxică cu un bărbat care nu era destul de stabil mental, ea avea nevoie de ajutorul unui psiholog – acesta a ajutat-o  la pregătirea competentă a „evadării”.

Interpreta Sia a susținut-o pe KA Twiggs pe Twitter, numindu-l pe Shia LaBoeuf un mincinos patologic, menționând că acesta ar fi atras-o într-o relație adulteră, afirmând că era singur. Actorul a apărut în videoclipul piesei „Elastic Heart”, în 2015.

„Nu sunt în măsură de a-mi apăra niciuna dintre acțiunile mele. Le datorez acestor femei posibilitatea de a-și împărtăși declarațiile în mod public și de a-mi asuma răspunderea pentru acele lucruri pe care le-am făcut”, a spus Shia LaBoeuf. Actorul a dezvăluit că în trecut a greșit de multe ori din cauza consumului de alcool.

Sursa: latimes.com

Distribuie articolul: