Vara este sezonul genților colorate și mai îndrăznețe. Cu siguranță ai văzut la o mulțime de fashioniste genți care mai de care. Să știi că e timpul potrivit să fii și tu mai îndrăzneață cu acetse accesorii. 

Vezi câteva sugestii

The baguette

O știm bine, pentru că era the IT bag la începutul anilor 2000, iar dacă nu ai una la îndemănă, pe care să o scoți din spatele dulapului, o poți găsi în vintage shop-uri ori în magazinele mass-market. Cert e că trebuie să o introduci în garderoba sezonului. 

genti bagheta

Genți geometrice

Pătrate, dreptunghiulare, în formă de trapez, tu alegi. Le-am văzut, la Y/Project, Marni, Alexander McQueen etc. și sunt varianta optimă pentru ținutele tale minimaliste. 

Merry-go-round

De două sezoane se mențin pe lista tendințelor și încă nu ne-am plictisit de ele. Sunt versatile și pot funcționa de minune atunci când ai nevoie de un touch statement în ținute. 

genti rotunde

Genți din rafie

Relația noastră de prietenie cu gențile din rafie continuă. Deja, cel mai probabil, ai o mini-colecție rămasă de vara trecută. O poți updata cu o serie de genți with a twist. Ce zici de o geantă din rafie XXL?

genti din rafie

Micropoșeta

Retro, nouă, n-are importanță, cu cât e mai mică, cu atât e mai cool. O găsești la Jacquemus, Valentino, Jil Sander, dar și în variantă low-budget, la Mango, Zara etc. 

Sursa: alistmagazine.ro

Distribuie articolul: