Timati, în vârstă de 37 de ani, i-a cumpărat fiului său, Ratmir, în vârstă de 1,5 ani, o mașină în valoare de peste 18 milioane de ruble.

În ciuda faptului că rapperul s-a despărțit de fostele sale, Alena Shishkova și Anastasia Reshetova, muzicianul își adoră copiii și nu încetează să petreacă cât mai mult timp posibil cu Alisa și Ratmir.

De data aceasta interpretul s-a lăudat cu o achiziție costisitoare pentru fiul său. Timati a arătat fanilor momentul în care a cumpărat mașinile: „Una – pentru vară, a doua – pentru când va crește!”, a glumit artistul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 13 (@timatiofficial)

Timur cu fiul în brațe a intrat în clădirea centrului auto, acolo băiatul deja avea o mică surpriză – o mașină de jucărie gri, pe care o poate conduce chiar el. Și apoi împreună au scos pelicula de pe mașina sport.

Sub el se afla un Lamborghini Aventador SVJ de culoarea oțelului de lux. Prețul unei astfel de mașini începe de la 18 milioane de ruble și poate varia în funcție de configurație. Prezentatoarea TV, Anastasia Ivleeva, deține și ea o astfel de mașină și ea a fost una dintre primele care l-a felicitat pe artist.

Fanii au fost încântați de noua mașină și comentariile au curs în lanț sub acest video: „Aceasta este o mașină bună! Drum luminos!”, „Acel sentiment când vrei să fii copilul lui Timati!”, „Pot să cresc și eu? Mașină perfectă!”, „O achiziție ideală!”.

Foto: Instagram/ Timati 

Sursa: cosmo.ru

Distribuie articolul: