Deși o face mai selectiv, rapperul Timur Yunusov a acceptat să ofere un nou interviu despre viața și cariera sa. A făcut-o în pragul celei de-a 34-a aniversări, pentru publicația online Lenta.ru. În interviu, Timati a făcut o serie de mărturii care stârneau de mult timp curiozitatea fanilor.

Вкус лета….😋

A post shared by Black Star (@timatiofficial) on

Visul – 2017 versus 2007:

„Acum 10 ani visam să mă plimb cu un Rolls-Royce și să simt cum, stând în ambuteiaj, oamenii strigă: „El este!”. Acum nu mai trăiesc această plăcere când sunt arătat cu degetul. La volanul unei mașini scumpe simt un fel de surplus de energie. Sunt mult mai liniștit când merg pe bancheta din spate a unei mașini cu geamuri fumurii, ca să nu fiu observat.

Vreau ca procesele din cadrul companiei mele să nu ceară implicare mare din partea mea. Așa voi obține un alt nivel de libertate și voi putea face surfing în liniște. Fac totul, ca să reușesc să mă plimb cu tabla de surf.

Долгожданный отпуск с любимой )))

A post shared by Black Star (@timatiofficial) on

Am încercat atâtea în viața mea: și motociclete, și motoare, și sărituri cu parașuta. Din copilărie făceam snowboarding. Îmi fracturam degetele, mâinile, picioarele. Dintre toate, surfingul este cel mai bun. Apă sărată. Plăcere. De doi ani îl practic activ în California, Costa Rica, Maldive. Sunt acolo unde sunt valurile. Surfingul este o altă lume, poți întâlni răsăritul și apusul stând urcat pe un val. Nu practic luptele aproape defel. Cum sunt în viață, așa sunt și la sală. Fac box și Mixed Martial Arts, dar fără adversari. E mai simplu pentru mine.”

Плачу налоги, живу спокойно ))

A post shared by Black Star (@timatiofficial) on

Despre cum își educă fiica:

„Dacă fetița mea, Alisa, m-ar întreba în ce stă puterea, i-aș spune că în ascultare; în a fi o fetiță înțeleaptă. În general, puterea stă în studii și sport. Alisa are atâția învățători, încât sunt de părere că vom putea să o pregătim până la nivelul la care să meargă direct în clasa a III-a sau a V-a. În curând se va întoarce la Moscova din Republica Dominicană și voi putea să-i dedic mai mult timp. Sper că voi putea să o feresc de ceea cu ce nu ar trebui să se ciocnească.

Fiica mea are doar 3,5 ani, și încă nu-mi fac griji despre cum vor fi admiratorii ei. Fiziologia mea a început să dea de știre pe la 12-13 ani. Atunci am început să privesc altfel spre fete. Au început să îmi placă. Acest proces este ireversibil. În tot cazul o voi supraveghea, o voi ghida și îi voi oferi sfaturi. Ca să plece de acasă, va trebui să atingă o anumită limită de vârstă.

Presupun că toți tații fostelor mele prietene mă priveau cu ochi răi. Dar eu nu mă grăbeam să-i cunosc. Păstram distanța maximă. Cunoașterea părinților este deja o etapă conștientă de comunicare, potrivită pentru vârste mai târzii: de la 25.”

Смотрим балет и готовимся к выступлению 🙏🏽

A post shared by Black Star (@timatiofficial) on

„Nu sunt un înger”:

„Nimeni dintre membrii Black Star nu are dreptul să consume droguri. Dacă o face, ne încheiem colaborarea. În ultimii ani nu mai colaborăm nici cu producătorii de tutun. Ne-au propus milioane, inclusiv de dolari, dar am refuzat. E o poziție principială.

Понедельник 😩🌪

A post shared by Black Star (@timatiofficial) on

Desigur, nici eu nu sunt un înger. Am trecut prin anumite etape în viața mea. Pur și simplu le-am încheiat la timp. Am muncit prin cluburi de la o vârstă fragedă. Însă nu eram un om al distracțiilor, eu făceam distracție pentru public. Într-o zi am decis că nu mă mai leg cu tot felul de prostii, era un drum incorect. Aveam 18 ani. De atunci, n-am mai băut și nici n-am mai fumat. Când începi să faci sport, nimeni nici nu ți le mai propune. Nu m-am atins de alcool deja de 15 ani.”

Foto: Алексей Константинов

Sursa: Lenta.ru

Distribuie articolul: