Deși a încetat să publice atât de des fotografii cu fiica sa în spațiu virtual, Timur Yunusov, alias Timati, încă se mai laudă în fața fanilor cu faptul că îi îndeplinește fiicei chiar toate mofturile. Cumpărăturile scumpe, în opinia artistului, ar compensa lipsa acestuia de lângă copil.

Alisa Timurovna a zis că vrea pantofi pentru sport identici cu ai tatălui. A trebuit să transpir nițel, întrucât nu se fabrică mărimi pentru copii”, spunea Timati, în descrierea ultimei fotografii cu fiica, distribuite pe Instagram. Din fotografie, puteți observa și vestimentația de culoare neagră, semnată de label-ul „Black Star”, din care face parte și Timati.

gr

O înregistrare video distribuită recent pe același cont, arată că micuța Alisa chiar e lăsată să-și dea frâu liber inspirației și să apese dis-de-dimineață pe clapele pianului tatălui.

Asemănarea dintre Alisa și tatăl ei este promovată intens și pe contul de Instagram al bunicii sale. Atunci când nu poate avea grijă el însuși de fiică, Timati o lasă în grija mamei – Simona Yunusova.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: