Scandal la emisiunea Vocea României. Irina Rimes, Tudor Chirilă și Smiley au exprimat critici aspre la adresa unei concurente, ceea ce a provocat o reacție emoțională din partea acesteia, inclusiv lacrimi în fața publicului.

 

Totul a debutat după ce o concurentă a reușit să facă o impresie puternică asupra întregii săli și să obțină trei scaune întoarse în favoarea ei. La doar 17 ani, a interpretat o piesă impecabil și a demonstrat că are un viitor strălucit, potrivit Știri.md, citat de playtech.ro.

Această concurentă a reușit să convingă Irina Rimes, Smiley și Horia Brenciu & Theo Rose să apese butonul. Tânăra a impresionat cu adevărat cei trei jurați, iar mai ales Theo Rose, după ce a dezvăluit că a venit la concurs pentru ea.

Andreea, vocea unui om ajunge să fie cumva rezultatul a tot ceea ce a studiat de-a lungul timpului și regăsesc în vocea ta multe genuri muzicale. Îmi place că în sfârșit găsesc alți oameni ca mine și mi se pare că în sfârșit lumea mea devine acceptată, normal. Eu mă bucur că văd alți oameni care de acum încolo o să facă asta, ce am făcut și eu, să împrăștie din lumea asta cu sclipici”, a spus vedeta.

În urma afirmațiilor celebrității, Irina Rimes a reacționat prompt, provocând o reacție intensă din partea lui Theo Rose. Artista s-a simțit atacată de colega sa, care a făcut un comentariu dur la adresa muzicii lăutărești.

„Adică ce? Vrei s-o duci în lăutărie?”, a întrebat-o Irina Rimes pe Theo Rose.

Nu. Asta ai înțeles tu din lumea mea? Mă atacă acum, pentru că cu asta o să mă atace… că n-avem ce să facem. Asta e crucea noastră!”, a spus Theo Rose.

După ce Irina Rimes a inițiat discuția, ceilalți jurați au continuat să critice industria muzicii lăutărești. Între antrenori au avut un schimb de replici acide, iar toate remarcele se îndreptau către Theo Rose, cunoscută pentru diversitatea stilurilor muzicale pe care le-a abordat de-a lungul carierei.

Știi care e pericolul… piața de nunți și botezuri este atât de mare în România, încât e foarte tentant pentru orice voce bună să facă doar asta”, a explicat Smiley.

Pentru că e calea ușoară…”, a spus Tudor Chirilă.

Și eu îmi doresc numai scene mari. Dar procesul meu a fost ăsta… a trebuit să trec pe acolo!”, a adăugat Theo Rose.

Andreea Oprea a decis să se alăture echipei lui Horia Brenciu & Theo Rose. Chiar dacă toți jurații au laudat prestația ei, ea a ales să facă acest pas cu cei cu care s-a simțit cel mai apropiată.

 

 

 

Distribuie articolul: