Piața Mihai Viteazul din Craiova a găzduit unul dintre cele mai mari evenimente muzicale, show-uri memorabile au fost susținute timp de două zile de marii interpreți. Pe scenă au urcat artiști atât din România, cât și din Republica Moldova, cum ar fi Carla’s Dreams, Emma, Inna, Irina Rimes, Iuliana Beregoi, The Motans și mulți alți cântăreți. Însă, cei mai votați de public au fost doar câțiva dintre ei. 

Marele concert, „The Artist Awards” a ajuns la cea de-a treia ediție în 2021.

Foto: gsd.ro

Cei mai apreciați și îndrăgiți artiști moldoveni, români și de talie internațională au urcat pe scena din Craiova. În cadrul evenimentului au fost acordate prin voting premii, în funcție de preferințele publicului. Au fost premiați cei mai talentați și iubiți creatori de conținut din România. 

Votarea s-a desfășurat pe site-ul oficial The Artist Awards în perioada 24 – 29 august. Câștigătorii au fost anunțați în seara de 18-19 septembrie. Din lista celor mai votați interpreți fac parte și ai noștri, cei din Republica Moldova. Printre câștigătorii premiului The Artist se regăsesc The Motans, Iuliana Beregoi și minunata Irina Rimes.

Audience award și New generation artist on radio – Iuliana Beregoi

Frumoasa Iuliana Beregoi și-a bucurat fanii, s-au mai bine zis „generația Z”,  cu cântecele, dar și energia ei. Ca de fiecare dată, interpreta știe ce ținută să aleagă pentru a străluci la propriu, dar și figurat.

The Female Artist – Irina Rimes

Irina Rimes te uimește cu vocea ei inedită și cântecele sufletești, în care se regăsește oricine. Și-a ales o ținută deosebită, într-o culoare specială, care a ajutat-o să fie în centrul atenției.

Best Live Act – The Motans

 

The Artist Awards 2021 este un eveniment gratuit pentru public, organizat de Big Events în parteneriat cu Opera Română Craiova și Primăria Craiova. Accesul la eveniment sa făcut în baza adeverinței de vaccinare, a unui test PCR sau Antigen cu rezultat negativ, făcut cu cel mult 72h, respectiv 24h, înainte de eveniment.

Distribuie articolul: