Un început de an frumos pentru „The Motans”. Doar în luna februarie trupa a susținut 4 concerte în SUA! Cum le-a reușit performanța, vezi în fotografiile de mai jos.

Începutul călătoriei în SUA a fost unul pe măsură! Trupa a fost întâlnită chiar la aeroport de către fani, care le-au urat, pe ritmuri muzicale, bun venit în SUA. La fel, aceștia au fost întâmpinați cu pâine și sare. Frumoasele momente au fost surprinse într-un scurt video.

Chicaco, Seattle și New York, astea sunt destinațiile, unde trupa „The Motans” a reușit să susțină concerte, într-o sungură lună. Momente unice din cadrul evenimentelor au fost surpinse de aparatele foto.

Chicago

Concertul de la Chicago a avut loc la data de 15 februarie. Se pare că artiștilor le-a reușit să încingă atmosfera, iar după ce au interpretat îndrăgitele melodii aceștia au făcut și niște fotografii cu doritorii. Cum a fost atmosfera, momente din timpul prestației, dar și cum s-au simțit cei prezenți la concert, vezi mai jos.

Seattle

La o zi după concertul din Chicago, trupa s-a îndreptat în Seattle, unde au mai susținut un concert. La data de 16 februarie, aceștia au făcut mare veselie, alături de cei care le îndrăgesc creația și au venit cu drag să petreacă timpul împreună.

New York

La New York, „The Motans” au susținut două concerte, unul la data de 21 februarie, iar altul la data de 24 februarie. Cu sigranță ambele au fost memorabile, pline de emoție și energie bună.

Sursa video & foto: Facebook

Distribuie articolul: