De obicei, cele mai multe femei încep să apeleze la tratamentele faciale realizate în saloanele de specialitate după vârsta de 20 de ani sau chiar mai târziu.

Dar atunci când mama ta este una dintre celebritățile pasionate de terapiile de înfrumusețare, este posibil să ajungi în cabinetele de tratament mult mai devreme. Harper Beckham, fiica în vârstă de șapte ani a Victoriei Beckham, și-a petrecut weekendul alături de mama sa în clinica uneia dintre cele mai apreciate experte în frumusețe din Europa.

Victoria a postat un filmuleț scurt pe contul său Instagram în care Harper apare întinsă pe masa de tratament, cu părul acoperit cu o cască de protecție. Cosmeticiana Barbara Strum poate fi observată în timp ce îi șterge cu grijă fața lui Harper, ce pare complet relaxată.

„Trebuie să folosim produse curate pentru copiii noștri!”, a adăugat Victoria, dar fără să specifice ce fel de produse au fost folosite pentru tratamentul lui Harper.

În afara tratamentului facial, Harper și-a schimbat și look-ul, fiind tunsă de haistilistul Luke Hersheson. Acesta a spus într-unul din filmulețele postate de Victoria pe Instagram că îi face lui Harper „un bob franțuzesc chic”.