Dansatoarea de belly dance din Republica Moldova, Natalia Duminică a fost, din nou, invitată la „Teo Show”. Acolo, frumoasa brunetă a fost complimentată din plin de prezentatoarea Teo Trandafir, care și-a arătat în nenumărate rânduri admirația pe care o are pentru Natalia. 

Unul dintre cei mai spectaculoși oameni pe care i-am văzut în viața mea este Natalia Duminică, și, de fiecare dată spun asta. Celor care nu ați văzut-o la noi, vă spun ce ni s-a întâmplat nouă, când am întâlnit-o pentru prima oară. Este un om aparent normal, te uiți la ea, zici că e cetățean venit de pe Terra, până când descoperi că este extraterestru definitiv, a încheiat glumind, când a întâlnit-o pe Natalia în platou.

Natlia, foarte încrezătoare, a pășit platoul de la „Teo Show” și a spus că atitudinea și încrederea de sine pe care o simte îi este oferită de dans.

„Dansul este unicul domeniu, unde eu mă simt cea mai sigură pe mine. Ideea este că primesc atât de multă plăcere încât asta se transmite și publicului”, a spus Natalia.

În cadrul emisiunii Natalia a vorbit despre vacanțe, care se pare că au fost nu doar frumoase, dar și productive pentru dansatoarea moldoveancă!

„Am fost în New York, unde am stat cam o lună. Am fost la festivaul „New York Cairo” de belly dance, am întâlnit oameni deosebiți, profesori de bellydance extraordinari”, mărturisește Natalia.

„Am fost în Bali, m-a inspirat – după Bali am făcut un dans indian”, a spus Natalia despre vizita de o lună în Bali.

Aceasta a fost invitată, și de această dată să danseze un dans, așa cum numai ea știe și poate.

„Este un dans înflăcărat. Se numește sitlul „tabla solo”, este foarte iubit de egipteni, prinde foarte bine a show, deși eu sunt o fire mai romantică, am decis să vă uimesc cu altceva”, a spus Natalia în platoul „Teo Show”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

#teoshow #bellydance #showtime @teotrandafir @mister_bursucu ❤️❤️❤️💋💋💋

Публикация от Natalia Duminica (@nataliaduminica)

„Te iubesc de mor, pe mine una, mă faci fericită de fiecare dată!”, a spus Teo după prestația Nataliei.

Distribuie articolul: