Natalia Duminică, cea mai cunoscută dansatoare de belly dance de la noi din țară, este una dintre participantele show-ului „Splash! Vedete la apă”, la Antena1. Deși datorită activității sale moldoveanca este într-o formă de zile mari, aceasta se pregătește intens de concurs, deoarece acesta va fi cu siguranță solicitant.

„Numele meu este Natalia Duminică, sunt născută pe 8 Aprilie, 1990, în Chişinău. Mi-am dedicat viaţa artei şi cu asta mă şi ocup, la fel și mama mea care mă sprijină în activitățile mele și desigur mă încurajează cum poate și cum știe ea mai bine”, a povestit Natalia Duminică la Splash! Vedete la apă.

Natalia dansează de la vârsta de doi ani și jumătate. Aceasta a făcut parte din Ansamblul Național Academic de Dansuri Populare „Joc”, a obținut Grand Prix la concursul Miss Belly Dance Moldova și a obținut locul doi la concursul-festival din Sankt-Petersburg. În 2018 a participat la Românii au talent.

Alături de alți 11 participanți, Natalia Duminică își va testa limitele și își va demonstra abilitățile la sărituri în apă de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 și 10 metri ale unui bazin olimpic. Dansatoarea se află deja la Bacău, acolo unde are parte de antrenamente intense alături de ceilalți concurenți.

Participanții sunt pregătiți de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România.

Potrivit a1.ro, jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii.

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt primele surprize din juriul Splash! Vedete la apă, care va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 20.30, și sâmbătă, de la 20.00, începând cu data de 13 și, respectiv, 14 august, la Antena 1.

De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenții pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Ținem pumnii pentru Natalia! Succes la sărituri!