Se pare că în anul 2022 tot ce e mai simplu – e frumos și e în trend. Dacă anul trecut am văzut o serie de experimente de eyeliner grafic, nuanțe inedite de fard de pleoape și buze lucioase, în următoarele luni aceste look-uri vor fi mult mai personalizate.

Iubitoarele de make-up știu foarte bine că trendurile se schimbă constant, iar de la an la an avem noi palete de culori și texturi cu care să experimentăm. Anul acesta tendințele în materie de make-up se concentrează în jurul culorii, mai ales în ceea ce privește machiajul ochilor. 

Iată ce trenduri trebuie urmărite atunci când discutăm de un machiaj perfect din anul 2022: 

Hidratarea pielii

Hidratarea pielii este cel mai important pas atunci când vine vorba de machiaj, iar acest pas nu se va demoda niciodată. Cu toate că acum calitatea produselor este la cel mai înalt nivel, fără o piele catifelată nu vom ajunge la un rezultat prea bun. 

„Cred că acesta este un element care va continua să înflorească. Am început cu adevărat să hidratăm pielea când vine vorba de fond de ten. Cu cât pielea poate respira mai mult, cu atât mai bine”, a declarat Ash Kholm, make-up artistul vedetelor Ariana Grande, Kim Kardashian și Madelyn Cline.  

Eyeliner grafic este unul dintre tendițele de make-up din 2022

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от sophie floyd (@sophfloyd)

Ochii au fost și vor continua să fie un mod foarte creativ de exprimare. Dacă tușul negru a fost în tendințe anul trecut, acesta în anul 2022 aduce cu el o inovație în privința eyelinerului, modelul în tendințe fiind cel grafic. Acesta permite să vă jucați cu formele și să stergeți cu ușurință greșelile, spre deosebire de linia clasică

Sprâncene laminate 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario)

Sprâncenele laminate sunt un adevărat trend încă de anul trecut, iar 2022 nu este o excepție. Cu cât sunt mai stufoase, cu atât mai bine. „Sprâncenele sunt o marcă de frumusețe”, spune make-up artistul Mali.  Sprâncenele sunt cele mai importante atunci când vine vorba de make-up, astfel că o laminare perfectă și un contur realizat corect pot transforma un machiaj obișnuit într-unul spectaculos. 

Buze conturate și date cu gloss

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от ICONIC LONDON (@iconic.london)

Buzele conturate rămân în preferințele make-up artiștilor din toată lumea. Conturul oferă  volum buzelor existente, iar potrivirea creionului cu un ruj mat sau satinat poate crea un efect uimitor. De asemenea, și buzele date cu gloss au revenit în tendințe, iar artiștii din zona machiajului consideră că anii 2000 sunt încă o inspirație puternică pentru aceste vremuri. 

Fard de obraz

Când vine vorba de fardul de obraz, „nu vă fie teamă să încercați lucruri noi”, spune Mali. „Aplicarea fardului de obraz în locuri precum tâmplele și partea superioară a pomeților este noul trend. Vom vedea o mulțime de farduri de obraz în primăvara anului 2022. Este momentul perfect pentru a începe din nou să vă jucați cu nuanțe calde de fard. Cel mai bun lucru despre reapariția fardului de obraz este că are puterea de a crea un lifting natural alături de pielea cu aspect proaspăt și o iluzie de contur care vă poate spori instantaneu încrederea”, a explicat Mali.

Sursa: peroz.ro

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: