Miss Moldova, Miss World, Miss Bride of the World, Miss Exclusive of the World. Ina Chișlaru este cea care a reprezentat țara noastră în toate aceste concursuri. După ce a obținut titlul Miss Moldova, în 2007, a reprezentat Republica Moldova la concursul Miss World din China. După multe concursuri, călătorii și cunoștințe noi, ea a decis să pună punct carierei de modeling, iar „titlurile” pe care le are acum, sunt o dovadă că a fost o decizie cu adevărat reușită. 

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ina Chișlaru a depănat amintiri și a povestit despre „relația” ei cu aceste concursuri. Totul a început de la Miss Moldova. A ajuns și în Top 10 la Miss Bride of the World de la Singapore și în Turcia, la Miss Exclusive of the World. Totul era cu adevărat frumos și captivant pentru ea, până la un moment dat, când a înțeles că totul s-a schimbat brusc.

„Eram în ultimul concurs, iar eu stăteam nopți întregi pe Skype și gândurile mele erau departe de concurs și scenă. Eu vorbeam cu El”, scrie Ina pe pagina sa. Era convinsă că EL îi va deveni soț, descriind acea perioadă fiind una plină de emoții și sentimente care-i tulbură mintea chiar până în prezent.

Ultimul concurs la care a participat a servit drept punct în cariera de modeling. Atunci ea a înțeles că își dorește ceva nou: „După ce m-am întors de la ultimul concurs, am înțeles un lucru: toate și-au pierdut farmecul pentru mine. Am avut un sentiment profund că pot pune punct la acea etapă a vieții mele și că trebuie să încep ceva nou”, menționează EA.

În prezent, Ina Chișlaru este fondatoarea blogului Fitness Mama, soție și mamă a trei copii.

Vezi și În trecut Miss Moldova, în prezent fitness mamă la puterea a 3-a. Ina Chișlaru despre schimbare: „Simțeam așa un disconfort, îmi era rușine de corpul meu”

Sursă: Facebook