Solistul trupei „The Motans”, Denis Roabeș, și-a sărbătorit pe 2 august ziua de naștere. Interpreta Dara i-a dedicat un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Denis Roabeș a împlinit pe 2 august 30 de ani. Acesta și-a sărbătorit aniversarea lansând un videoclip spectaculos la piesa „Valuri Mari”.

Mii de admiratori ai artistului s-au întrecut în felicitări frumoase, dar unul dintre cele mai speciale mesaje a venit din partea bunei sale prietene, Dara.

Se speculează că pe cei doi i-ar lega mai mult decât o relație de amiciție, ci mai degrabă una de natură romantică. Totuși, niciunul dintre ei nu a confirmat că ar forma un cuplu, deși fiecare vorbește cu multă căldură despre celălalt, artiștii petrecând împreună, nu doar timpul liber de repetiții și înregistrări, ci au fost chiar și în vacanțe.

„Când nimeni nu o să înțeleagă ce simți – să vorbești cu marea. Când visele tale se vor împlini- să înveți să te bucuri de reușite. Când o să simți că ești obosit- să știi să îți oferi timp. Când o să vrei să povestești despre orice – știi pe cine să suni. Când cineva o să îți spună că nu există prietenie între un băiat și o fată – să zâmbești și să le spui că există. La Mulți Ani Denis. Te iubesc.💜”, a scris Dara, publicând câteva poze cu Denis.

Nu putem afirma că Denis și Dara formează un cuplu, totuși, dacă ar fi adevărat, am spune că le stă mai mult decât bine împreună!

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Și Antonia a complimentat-o! DARA arată fabulos în costum de baie (Foto)

Distribuie articolul: