Planifici o petrecere de zile mari alături de cei dragi, dar nu ai chef de gătit sau de stat ore întregi prin magazine la cumpărat produse? Uită de acest interminabil chin și apelează la metode inovative: comandă mâncare online în Chișinău din rețeaua Andy’s Pizza. Află ce delicii îi vor surprinde plăcut pe oaspeții tăi și ce combinații merg chiar și pentru cei mai răsfățați gurmanzi.

1.   Pizza – un produs universal pentru cei mici și cei mari

Pizza la comandă a devenit echivalentul unor petreceri de zile mari, deoarece este rapidă, delicioasă și ușor de mâncat oriunde. Uită de tacâmuri în plus sau de nevoia de spăla vase ulterior. Economisești timp și savurezi gusturi din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. De exemplu, poți savura o pizza 5 Cheeses cu gândul la tărâmul american sau o Neapolitana cu dor de meleagurile însorite ale Italiei.

Coapte cu grijă, cu un aluat puhav și savuros, dar și cu un topping fenomenal, acestea merg de minune cu un pahar de vin alb rece sau cu un cocktail efervescent. În plus, sunt perfecte atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, mai mofturoși.

2.   Bruschetta – cea mai universală gustare

Creată pe meleagurile Italiei, această gustare se potrivește de minune pentru petrecerile în care se comunică mult și lumea are nevoie de socializare. Fie că e cu ardei copt sau cașcaval și usturoi, bruschetta este perfectă pentru a fi savurată rapid, alături, de exemplu, de un pahar de spumant rece. În plus, oaspeții tăi vor putea comunica degajat și savura un produs hrănitor, gustos, care să le estompeze foamea până la felul principal al serii.

3.   Boxurile cu gustări

Sunt o soluție fiabilă pentru cazul când ai mai mulți oaspeți și trebuie să-i hrănești rapid și sățios. Combinația dintre cartofii pai și cărnița savuroasă este gustoasă și se savurează oriunde: în confortul sufrageriei tale sau în inima naturii, la un picnic.

4.   Happy Box-uri pentru cei mai mici oaspeți

Și copii au nevoie de distracție, iar părinții le pot organiza picnicuri ușor și rapid, grație happy box-urilor care conțin meniuri adaptate pentru alimentarea picilor. Pe lângă deliciile ascunse, aceștia mai primesc și câte o jucărie pentru distracție. Deci, copii fericiți – părinți liniștiți.

Uită de grija aragazului grație livrării de mâncare 24/24 și savurează spiritul sărbătorilor alături de cei dragi. Acum fiecare motiv de serbare este și oportunitate pentru ca să te simți mai liber și mai fericit.

Andy’s – garantăm plăcerea sărbătorilor tale!

Distribuie articolul: