Interpreta și autoarea de cărți Tatiana Spînu este în al nouălea cer de bucurie. Artista se bucură de un an în care este alături de, deja, soțul ei și ne bucură cu imagini rare de la cununia civilă a celor doi. Ce ne povestește despre istoria lor de dragoste și ce declarație frumoasă i-a făcut iubitului, vedeți în mesajul de mai jos.

„Pe 12 Aprilie 2018, acum un an, l-am întâlnit pe El. Aveam foarte mari emoții cum niciodată nu le-am avut când am întâlnit un bărbat. Era frumos! Era inalt! Era la serviciu! 😃 Și de atunci a început „nebunia”.

Timp de un an am descoperit dragostea adevărată, un bărbat căruia aș vrea să îi zic „Da”. I-am zis, deja de 2 ori: în timpul cererii în căsătorie și la înscrierea civilă, ambele petrecute in anul 2018.

Vezi și: „După Cortină” cu Tatiana Spînu: „Noi am simțit că vrem să adormim împreună, iar pentru acest lucru trebuia să ne căsătorim”

Nu pot sa zic ca a fost un an cu de toate, deoarece nu a fost așa. A fost un an doar cu bine. Iar dragostea creste in fiecare zi.
Cineva îmi zicea ca este greu in căsătorie. Pentru mine e cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Anul acesta a fost deosebit. Datorită Lui, datorită Noua, în întregime”, a scris Tatiana Spînu.

Într-un interviu „După Cortină”, acordat revistei noastre, Tatiana a menționat:

„Noi am simțit că vrem să adormim împreună și să ne trezim alături dimineața, iar pentru acest lucru trebuia să ne căsătorim, așa cum e normal. Deja simțeam că este persoana mea și nu mai vreau să mai caut și de ce să o întindem? Avem aproape un an de relație și niciodată nu ne-am certat. Suntem într-o armonie perfectă”, a spus interpreta și scriitoarea pentru EA.md.

Vezi și: Cel mai cunoscut polițist al momentului este logodnicul Tatianei Spînu (Video)