Invitata din această săptămâna la interviurile „După Cortină” este interpreta și scriitoarea Tatiana Spînu. Primul lucru pe care a dorit să îl puncteze este faptul că nu este însărcinată așa cum s-a speculat în presă. Tatiana ne-a povestit de nunta pe care abia o așteaptă, despre celebritatea soțului ei și despre copii. 

Tatiana Spînu sau Rotaru așa cum este în acte, în urma căsătoriei, a avut un an plin de evenimente frumoase: nunta civilă, încă o ediție cu succes a Balului de Gheață și celebritatea soțului ei, Andrei – polițistul care a devenit erou după ce nu a vrut să vorbească în limba rusă cu un șofer din Găgăuzia.

Nunta de vis…

„Nunta noastră va fi într-un palat, iar de aici ne dăm seama că și ținutele trebuie să corespundă. Ceea ce ține de tradiții la început credeam că nu vor fi deloc, dar oricum vom ține cont de unele. Inițial voiam doar o rochie, dar la „Balul de Gheață” am purtat una în stil prințesă și mi-a fost greu să o port jumătate de oră și de asta m-am gândit că probabil o să mai am o rochie mai comodă”, spune Tatiana în interviu.

Sunt cupluri care stau într-o relație zece ani și tot nu se căsătoresc, ei au avut nevoie de doar 4 luni ca să își de-a seamă că vor să fie împreună pentru totdeauna.

Logodna…

„Noi am simțit că vrem să adormim împreună și să ne trezim alături dimineața, iar pentru acest lucru trebuia să ne căsătorim, așa cum e normal. Deja simțeam că este persoana mea și nu mai vreau să mai caut și de ce să o întindem? Avem aproape un an de relație și niciodată nu ne-am certat. Suntem într-o armonie perfectă”, mai spune interpreta și scriitoarea pentru EA.md.

Tatiana și-a încercat și talentul de a scrie și pentru că prima sa carte a avut succes, aceasta a decis să mai scrie una.

„De-aș mai vedea o dată” – acesta este titlul noii sale cărți. Despre ce va fi, a spus în cadrul interviului „După Cortină”.

„Cartea este despre o fată, care face cunoștință în spital cu un bătrân – el este orb și aici începe povestea… Eu mă inspir din tot. Pot să iau și din această discuție câteva fraze, care o să mă inspire”, precizează Tatiana Spînu.

Tatiana a răspuns și la cele 4 întrebări fierbinți și astfel a comentat și presupusa relație pe care ar fi avut-o cu interpretul Corneliu Botgros, dar pentru mai multe detalii urmărește interviul complet.

Vezi și: Cel mai cunoscut polițist al momentului este logodnicul Tatianei Spînu (Video)