Bloggerița Tatiana Maxian, iarăși a surprins internauții cu fotografii senzuale alături de soțul ei, Ilie Maxian. Cei doi au făcut o ședința foto în bucătărie și practic se „devorează” din priviri.

În imaginile publicate, Tatiana este așezată pe masă, iar Ilie o atinge gingaș cu buzele și o ține de picior. Ipostazele sunt foarte senzuale, iar piciorul dezgolit al Tatianei atrage toate privirile.

Soții și-au asortat ținutele: Tatiana a purtat o fustă albă cu un șliț adânc și sexy, și o cămașă neagră care i-a dezgolit ușor umerii, iar Ilie a purtat pantaloni albi, și un maiou negru.

Internauții au îndrăgit fotografiile cuplului și au lăsat un șir de comentarii, în care își exprima admirația față de pasiunea acestor doi: „Wow! Foc și pasiune. Tatiana, sexy de tot”, „Câtă pasiune”, „Vai, cât de minunați sunteți”, „Senzuali, frumoși și atrăgători! Va admirăm cu mult drag!”.

Tatiana Maxian are o comunitate de aproape 130 de mii de urmăritori.

Citește și: Bloggerița Tatiana Maxian a publicat niște imagini senzuale, unde e împreună cu soțul: „Acel foc mai este între noi, acea dorință nebună” (Video)

Foto: Instagram/ Tatiana Maxian