Aflată în ultimul trimestru de sarcină, prezentatoarea emisiunii „Iubește viața, la tv8”, Tatiana Granciuc, este mai fericită ca oricând. Visul ei cel mare a fost de a deveni mămică și este ca și împlinit. Sub inima ei se zbate o inimioară, iar până în momentul în care se va produce minunea au rămas două luni, iar vedeta TV este nerăbdătoare să-și strângă bebelușul în brațe. 

Anul trecut, Tatiana Granciuc a trăit o tragedie, un avort spontan care a făcut-o să sufere. Din fericire, aceasta nu a încetat niciodată să spere, organismul ei s-a recuperat, iar anul acesta prezentatoarea a aflat că este însărcinată și foarte curând urmează să devină mămică pentru prima oară. Cum a aflat frumoasa veste, ne-a spus chiar ea:

„Am aflat că sunt însărcinată exact „ca-n filme”. M-am trezit cu o puternică durere de cap, după care starea de rău a continuat cu stări de amețeală și slăbiciune. Mi-am zis, ori m-am intoxicat cu mâncare, ori cu prea multă dragoste… Și da, așa am aflat marea veste.

Deoarece anterior trecusem printr-o tragedie (un avort spontan), m-au cuprins multe emoții de teamă, frică, nesiguranță, astfel instinctul mi-a dictat să conservez bine acest secret, până m-am asigurat că totul decurge bine”.

Citește și: #CEvreaEA, prezentatoarea Tatiana Granciuc, la cei 23 de ani? E cel mai valoros dar pentru o femeie (Video)

Tatiana ne-a mai povestit că s-a confruntat cu o toxicoză severă mai bine de jumătate de sarcină, iar după ce aceasta a trecut, aproape că a uitat de ea și este, împreună cu soțul său Octavian, într-o stare de nemăsurată iubire și contemplare a zilei în care se va naște bebelușul.

„Nu mă număr printre gravidele norocoase care au trecut prin această perioadă fără toxicoză, din păcate m-am confruntat aproape cinci luni cu o toxicoză gravă, care mi-a dat multe bătăi de cap, dar a trecut și acum mă bucur din plin de ultimul trimestru de sarcină și numărăm zilele până la marea întâlnire din august”, povestește graviduța.

Tatiana Granciuc are un sfat pentru toate femeile: „Doresc multă sănătate tuturor graviduțelor. Nu încetați să sperați, în viață totul se întâmplă cu un scop”

Noi ne bucurăm enorm pentru Tatiana Granciuc și îi dorim sarcină frumoasă în continuare!

*Urmărește canalul nostru de pe Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe urmărește canalul nostru de pe Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Foto credit: Irina Spinei Photography

Vezi și: „După Cortină” cu prezentatoarea Tatiana Granciuc: „Îmi este greu să mă privesc și să vorbesc despre emisiune” (Video)