Laura Cosoi trece prin momente grele. Tatăl actriței s-a stins din viață ieri, 26 noiembrie, după ce a pierdut lupta cu COVID-19.

Marius Cosoi, tatăl actriței, a decedat după ce s-a infectat cu noul tip de coronavirus, anunțul fiind mai întâi făcut de Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble, apoi și de Laura Cosoi.

„Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieşean s-a stins din viaţă după ce a fost infectat cu coronavirus. Oamenii buni se duc, răpuşi de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului și Iașului. Era și acum profesor de sport la Colegiul Naţional. Sportul ieşean îi datorează multe şi este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneţi veşnic în amintirea noastră! Condoleanţe familiei îndurerate!”, a scris Cătălin Eugen Caba.

„Azi, tăticul meu iubit și bun, a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor…”, a scris Laura pe pagina sa oficială de facebook, în dreptul unei fotografii din copilărie.

Tatăl actriței a împlinit 70 de ani pe 12 septembrie.

 

Distribuie articolul: