Janna Friske s-a stins din viață în urmă cu șase ani, dar fanii și părinții vedetei încă plâng după ea. Cu toate acestea, se pare că există o persoană ce nici măcar nu-și mai amintește de ea. Acesta ar fi Dmitri Shepelev, care aproape imediat după moartea cântăreței a început o idilă cu Ekaterina Tulupova.

Foto: agora.md

Dmitri a întrerupt și toate contactele cu familia Jannei. Nici nu permite fiului său, Platon, să comunice cu bunicii săi. Fanii artistei îl critică pe Dmitri, dar el nu reacționează. 

Acum tatăl lui Janna, Vladimir Friske a spus că de fapt, Shepelev avea nevoie doar de banii artistei. Potrivit bărbatului, în timp ce Friske se afla în Statele Unite și lupta pentru viața ei, Shepelev se distra. 

Dmitri a spus și a făcut atât de multe lucruri urâte. Nu i-am lovit pe părinții lui Dima, dar am vrut să-l lovesc pe el. Odată stăteam la noi acasă după Anul Nou. Shepelev era beat. Tocmai o hrănisem pe Jana, iar el începea deja să-i împartă banii. Apoi a început să ne spună despre nemulțumirile lui. L-am dat afară. Și i-am spus: fiica mea este încă în viață, dar tu deja îi împrăștii banii. Și atât, a plecat cu părinții săi”, a mărturisit Vladimir, tatăl Jannei.

Foto: life.ru

Nu am mai comunicat cu ei, pentru că mi-am dat seama că ei nu sunt oameni. Când îmi așteptam copilul din America, am primit o fotografie cu Dima, care se relaxa în cluburi. Nu avea nevoie de fiica mea, el dorea doar bani”, a mai spus Vladimir.

Sursa: popcake.tv

Distribuie articolul: