Nu fiecare bărbat este pregătit să devină tată, însă povestea lui Jason Grill este alta. Acesta este deja tăticul unui băiețel de doi ani și urmează să devină din nou tătic. „Problema” este că soția acestuia este însărcinată cu … tripleți.

View this post on Instagram

A post shared by The Grill’s (@thegrillgang) on

Un video publicat zilele trecute în mediul online a devenit viral. Samantha Grill și-a filmat soțul în momentul în care îi dă vestea cea mare. Mare la propriu! După ce și-a vizitat doctorul și a făcut un USG pentru a afla dacă totul este bine cu bebelușul, femeia a aflat că este însărcinată nu cu unul ci cu tripleți! Soțul său, Jason, o aștepta în mașină cu băiețelul lor și mare i-a fost mirarea când doamna Grill i-a arătat nu una, ci trei imagini: baby A, baby B și baby C.

Reacția bărbatului a fost evident emoționantă. Acestuia nu i-a venit să creadă ochilor. A înjurat ce-i drept, dar i se iartă. Probabil se gândea la facturile imense pe care urmează să le acopere. Glumim! Vestea cu siguranță l-a făcut de cel puțin trei ori mai fericit!

View this post on Instagram

Our 3 little miracles! 🌱🌱🌱 Due this Fall!

A post shared by The Grill’s (@thegrillgang) on

Urmăriți video de mai jos și retrăiți emoțiile lui Jason și a micuțului Orion, care a fost la fel de impresionat că va avea trei frățiori și/sau surioare mai mici.

Soții voștri cum au reacționat când au aflat marea veste?