Încurajată, susținută și inspirată de prieteni, Valentina Luchian a decis, totuși, să organizeze în acest sezon Gala Premiilor Fashion VIP. Ajunsă la ediția a XIV-a și având în spate o consecutivitate frumoasă și multe ediții la activ, Gala Fashion VIP a premiat și de această dată frumusețea, eleganța și stilul. Vezi cine sunt vedetele și persoanele publice care au fost premiate de data aceasta.

„Ne-am conformat și am respectat toate măsurile de rigoare: alegerea localului în aer liber (Terasa Flamingo); lista de invitați limitată nu mai mult de 50 la număr; menținerea tuturor regulilor epidemiologice, distanțarea socială etc. Mi-am dat seama că dacă respectăm toate măsurile de rigoare și dacă invitații sunt responsabili, atunci finalul e tot ok și frumos. Sigur, după două săptămâni de la eveniment, a fost întrebată toată lumea cum se simte. Minunat toți bine și sănătoși”, spune, fericită, Valentina Luchian.

Cei 10 premianți Fashion VIP la ediția a XIV-a:

1.Premiul Fashion VIP „Premiul de Excelență în sănătate și medicină” – medicul care luptă în prima linie COVID/ Sergiu Cobîlețchi – medic anesteziolog reanimatolog la Institutul de Medicină de Urgentă, datorită activității și cunoștințelor acestui medic au fost salvate multe vieți.

2. Premiul Fashion VIP „Stil Masculin de Vedetă” – Trupa Akord (Igor Sîrbu și Eduard Malareu)

3. Premiul Fashion VIP „Stil Feminin de Vedetă” – Tany Vander
4. Premiul Fashion VIP „Cel mai stilat om de afaceri” – Valentin Balan, director Compania Horus

5. Premiul Fashion VIP „Cea mai stilata Femeie de afaceri și pentru cea mai reușită copertă Fashion VIP” – Larisa Busuioc, Sakura Beauty și Sakura Tur
6. Premiul Fashion VIP „Premiul de excelență în Fotografie” – fotograful Petru Platon

7. Premiul Fashion VIP „Eleganță și rafinament” – Monica Babuc, vicepreședintele Parlamentului
8. Premiul Fashion VIP „Designerul anului” – Nicoleta Rogac, creatoarea brandul Nicole Storm

9. Premiul Fashion VIP „Cea mai stilată prezentatoare TV” – Stela Danilă
10. Premiul Fashion VIP pentru stil și eleganță în portul popular – Igor Rusu
Și trei premii speciale ale serii: Tatiana Slivca, Gabriel Nebunul, Luca Badicu.

„Atunci când sunt mai puțini, parcă ești ca într-o familie. Plus am putut acorda atenție fiecăruia. Vă mulțumesc mult tuturor în parte pentru atmosferă și cred că fiecare dintre noi ne-am luat energie pentru un an de zile. Acum cel mai important contează toți sa avem grija de noi și să fim sănătoși. Trebuie să ne obișnuim să trăim cu acest virus printre noi, dar să nu uităm că responsabilitatea și atitudinea personală contează cel mai mult”, a mai adăugat, la final, valentina Luchian, fondatoarea revistei Fashion VIP.

Organizator: Revista fashion VIP, GBG – în persoana Tudor Ceaicovschi
Partener general: INVITRO DIAGNOSTICS
Parteneri: MAIB, Auto Space BMW, Compania HORUS, Rogob – Veronica Rosca; Casa Rinaldi – Franco Sana; Matoni – Sergiu Ciobanu; Antos Cosmetică Naturală: Tatiana Ustica; Lara Deco – Larisa Jitari; Beauty House – stiliști Valeria Dimitriu, Gabriela Ciubara, Adrian Radu.
Gazda: Terasa Flamingo – Gabriel Stati și întregului personal – Aliona Ozerova.
Prezentator: Sergiu Beznitchi.
Video: Vladimir Cravțov.
Foto: Petru Platon.
Sunet: Feodosie Bușila (asistenți: Roman Scerban și Ștefan Novac).
Ținuta: Flavio Castelliane / Shoes: GiannmarcoLorenzzi / Masca: Ludmila Crăciun.