Tany Vander a împlinit ieri 29 de ani, așa că tânăra și-a aniversat ziua de naștere din acest an, tocmai în Italia. Cum a fost surprinsă dis-de-dimineață de către iubit. 

Tany Vander se află de câteva zile la Milano, așa că și-a sărbătorit ziua de naștere împreună cu iubitul său Vasilii Lungo. Aceasta a fost surprinsă de partenerul său dis-de-dimineață cu un mic dejun în pat, un buchet de flori și un cadou frumos și, cu siguranță scump, marca Louis Vuitton. Nutriționista a rămas încântată și le-a împărtășit momentul prietenilor virtuali: „La mulți ani mie! Fericită să mai trăiesc un an, cel de-al 29-lea an de viață frumoasă!”.

Spre seară bruneta și-a pus o rochie sexy din catifea pe care a asortat-o cu dresurile cu buline, pantofi cu botul ascuțit (să fie cadoul primit de la Vasilii? 🙂 )și, împreună cu iubitul său, au cinat la un restaurant select cu specific italian-japonez, savurând niște sushi, bucurându-se clipele frumoase petrecute în doi: „O cină festivă cu cel mai bun bărbat din lume! Te iubesc”, a scris aceasta.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Demult nu am mai auzit-o pe Tany Vander cântând live. Iată cum interpretează o piesă celebră (Video)