Astăzi Tany Vander își celebrează ziua sa de naștere. Frumoasa brunetă împlinește 31 de ani, iar pagina sa de Instagram este împânzită cu mesaje de felicitare și urări de bine. Mai multe detalii, află în cele ce urmează. 

Cu ocazia zilei sale de naștere, focoasa brunetă a și distribuit deja câteva postări pe pagina sa de Instagram în care mărturisește cât de recunoscătoare este pentru tot ce trăiește în aceste momente. Tany menționează că în acest an, ziua sa de naștere este una cu totul specială, și asta, bineînțeles, datorită fiului său – Adam.

„13 Noiembrie și 31 ani🤩
Este cel mai frumos an și cea mai deosebită zi de naștere, știți voi de ce: Adam! ❤️
Analizam azi dimineața viața mea și realizam cât de fericită sunt 😭 Sunt profund recunoscătoare universului pentru tot ce mi-a oferit, pentru calea lungă, la început cu greutăți, încercări, dar și interesantă care a fost până acum. Însă îndeosebi de mult sunt entuziasmată pentru calea lungă și magnifică care urmează a fi de acum încolo☺️❤️ Un mulțumesc aparte vouă, familiei mele de aici, din Instagram pentru tot ce simt din partea voastră, voi îmi sunteți mai apropiați decât credeți😭❤️
Happy birthday to me”,a scris Tany.

La scurt timp după prima postare, bruneta a mai distribuit încă un mesaj în care le-a mărturisit internauților că a ajuns în momentul în care se simte mai sexy și mai frumoasă decât la 21 de ani. Aceasta și-a mai încurajat urmăritoarele să nu se întriseteze de trecerea anilor, dar să-și îmbrățișeze fiecare perioadă a vieții.

„Astăzi, la 31 mă simt mai bine, mai frumoasă și mai sexy decât la 21, și astfel am ajuns la concluzia că noi femeile, nu ar trebui să ne întristăm că anii trec, ci să-i transformăm în mândria, realizările și reușitele noastre! Pentru noi, dragi femei!❤️ Viața este superbă! Simțiți asta?”, a scris ea.

Noi nu avem decât să-i urăm lui Tany un sincer la mulți ani și să-i dorim multe realizări frumoase în continuare, prin care să inspire și alte femei să aspire spre lucruri mărețe!

Sursa foto: Instagram

Distribuie articolul: