Vlada Boțan este o tânără vloggeriță și interpretă de la noi care adoră muzica și este dedicată artei. Aceasta muncește mult pentru a-și împlini visul, cel de a deveni un artist de succes. Tânăra interpretă și-a surprins recent fanii cu o nouă piesă. Recent, Vlada a lansat videoclipul piesei „Mintea Ta”, iar noi am aflat detalii chiar din prima sursă.

Pe lângă școală, Instagram și multe alte activități solicitante, Vlada Boțan a reușit să lanseze o piesă nouă și un videoclip – „Mintea Ta”. Despre ce este melodia, cine este tânărul misterios care apare în videoclip, dar și ce planuri de viitor are, am aflat chiar de la ea.

Recent ai lansat piesa ,,Mintea ta” cum a apărut aceasta piesă?

Piesa a fost scrisă în această vară alături de prietena mea Virginia Rusu, în studioul Spoială Brothers, și tot acolo am înregistrat-o. Versurile reprezintă o experiență trăită. La această vârstă majoritatea fetelor trec prin astfel de trăiri, eu fiind una din ele.

Despre clip, cum au decurs filmările?

Am filmat timp de două zile acest videoclip, în două locații diferite. Totul a decurs bine, deoarece am avut alături o echipă minunată. Pe această cale îi mulțumesc lui IXDAN (Dan Codreanu), pentru video și montare, iar lui Andrei Boaghe un mare mulțumesc pentru monitorizarea acestui proiect, care nu a fost deloc ușor de realizat.

Cât de confortabil te-ai simțit în rolul de iubită, mai ales că ai avut un partener atât de drăguț?

Partenerul din videoclip este un coleg de breaslă și un prieten tare bun, din acest motiv mi-a fost ușor să filmez, fără a avea careva inhibiții. Am trăit cu adevărat această poveste alături de el.

Cum a reacționat publicul la această piesa?

Publicul a așteptat mult această melodie, iar la scurt timp după lansare m-au răsplătit cu puțin peste 50.000 de vizualizări. Am primit multă susținere din partea internauților, lucru care a contat mult pentru mine.

Am văzut ca ai un To do List cu ce ți-ai propus pentru anul acesta, câteva din ele deja le-ai realizat, cum ți-a reușit?

Am crezut foarte mult că ele se vor realiza, am visat extrem de mult, dar recunosc că am muncit foarte, foarte intens. Cine mă urmărește pe Instagram știe regimul meu, mereu sunt activă și împart cu urmăritorii totul din experiențele mele. Sunt convinsă că dacă îți dorești ceva vei dobândi, prin muncă multă și încredere în sine.

Ce planuri ai pentru timpul apropiat?

Mi-am planificat o călătorie alături de mama în Spania. Mi-am propus să reușesc să-mi mențin silueta și să mănânc sănătos, iar pe lângă multe alte planificări și scopuri, vreau să muncesc ca piesa „Mintea Ta” să răsune în toate spațiile posibile.

Vlada Boțan nu se oprește aici, interpreta susține că are multe surprize pentru auditoriul ei. Acum bloggerița duce activ canalul său de youtube și se bucură de feedback-ul pozitiv din partea publicului său.

Urmăriți videoclipul interpretei în imaginile de mai jos.

Autor: Daniela Arapan, stagiară

Foto: Arhiva personală

Distribuie articolul: